... všetko o BMW ...
elektromusic napísal:čawte..chcem sa opytať či je tu niekto z Košic kto toto leštenie už robil..kde ste kupili ten Xerapol a leštiacu pastu na kovy ?
VT-535BH napísal:
elektromusic napísal:super..tak a tu druhu pastu na leštenie na mosadz ?..nejake železiarstvo?
VT-535BH napísal:Neviem s tou nemam skusenosti ale asi pravdepodobne v zeleziarstve. Ked to kupis tak hod sem odkial to mas a cena. Oprava k tomu xerapolu...cena 8,40e
elektromusic napísal:ja sa len preto pytam o tu pastu na mosadz lebo tipek ju použival pri samotnom lešteni svetla tym leštiacim kotučom a až nakoniec len preleštil Xerapolom...podla mna by to mohol rovno leštiť kotučom a xerapolom..len neviem potom aky finalny efekt to bude mať
PavelKedro napísal:
je to obyčaný, handrový, vrstvený kotúč, nikde sa už nedá zohnať. Ale dá sa vyrobiť následovne: nastriháš rovnaké kolieska (max 150 mm priemer) z látky cca 100 - 200 kúsokovurobíš v strede otvor a zoskrutkuješ pomocou dlhšej skrutky a tú následné uchytíš ako klasický vrták do vrtačky a máš hotovo
no ja som ho mal požičaný.
pali934 napísal:Lestenie svetlometov v KE v Magistrate Mesta Kosic dole v podzemi v Autoskle.
email: autosklopali@centrum.sk
Zdravím
S.a.L.L.y napísal:dá sa postupovať aj pri sklenených svetlách v E34 takýmto spôsobom alebo je na sklo nejaký iný postup... skla maju už svoje ročky tak sú trošku poškriabané...