Na manzelkinej E46 ma uz dlhsie hnevali svetla. Neviem kto vymyslel ze sa na kryty svetiel bude pouzivat plast, ale rad by som sa s nim porozpraval. Po par rokoch ten plast vyzera najma na nasich cestach hrozne. Ano viem ze sa daju kupit na E46 nahradne kryty, ale rozhodol som sa tie moje vylestit. Toto je model z konca 2005, jeden z poslednych kusov pred tym ako ich prestali vyrabat.

Horne tesnenie a dolnu listu som odstranil, aby som ich neposkriabal. Smerovku sa mi nepodarilo dat prec, neprisiel som na to ako. Navody z webu mi nepomohli, tieto svetla a smerovky su asi ine. Na fotografii nevidno velmi dobre fakt, ze plast je polopriesvitny, takmer mliecny.
Okolie zamaskovane maskovacou paskou, mozeme ist na vec.
Brusne papiere som nechal vo vode asi 20 minut, co je presne cas, za ktory som odstranil listy, tesnenia a nalepil maskovacie pasky. Zacal som s papierom zrnitosti 2000, pricom som neustale vlhcil povrch. Papier 2000 zanechal toto.
Na plaste su stale hlbsie dierky, ktore vznikli od vacsich kamenov, ale tie nieje mozne dat prec brusnym papierom, a to ani nieje moj ciel. Chcem dosiahnut iba vyrovnanie povrchu a zrusit mikrodierky ktore sposobuju polopriesvitnost. Pokracoval som brusnym papierom zrnitosti 3000, ktory zanechal po sebe toto.
Dalsi krok je lestenie brusnou pastou, a lestickou Makita. Najprv tvrdsi kotuc Sonus, a Wolf's Medium pasta WP-3N.
Uz tam cochvila budeme.

Finalne dolestenie makkym kotucom Sonus, a Wolf's Jeweler pasta WP-1N.
Uz sme tam ?

Kedze som brusenim odstranil UV vrstvu, je treba plast znova ochranit. Moja volba Wolfs's Body Wrap.
Nanesena ochranna vrstva (zatial 3 vrstvy, ale dam viac pocas nasledovnych dni).

Hotovo.
Zabralo mi to cca 2 hodiny. Dakujem z pozornost :-)
Naposledy upravil/-a
chch v Pondelok, 3. Októbra 2011, 08:52, upravené celkom 1 krát.