takze klasicky slovensky podnikatelsky duch sa uz prejavil aj v tejto sekcii sluzieb, tunaka v KE

...kedze uz existuje vela kvalitnych pripravkov na lestenie svetiel a aj nasledne zakonzervovanie, napr. tie ktore pouzil "chch", chcel by som sa touto cestou spytat, ci sa niekomu po lesteni svojich svetiel nieco nezvysilo a ma chut to predat dalej? tie pripravky nestoja malo, ako nic co ma urcitu kvalitu, a podla mna mi je to zbytocne kupovat nove cele balenia, ked chcem prelestit len predne svetla.
predchadzajuce lestenie sa mi z dlhodobejsieho hladiska vobec neoplatilo, kedze vydrzalo len nieco vyse roka a po opatovnom kontaktovani mi bolo povedane, ze cena moze vyskocit az do vysky 50 Eur

...kupil som dost zachovale svetla (50), ktore su uz v aktualnom stave niekde uplne inde ako moje momentalne zalozene plexi so zamerom dat ich trochu prelestit, ale kedze vysledna cena za LESTENE svetla by bola v tomto pripade cca 100 eur, to sa potom radsej oplati
predaj-nd-bmw/e46-nove-kryty-prednich-svetel-zn-bosch-al-t53930.htmlzaver: tymto chcem pozdravit vsetkych SK podnikavcov

a po tom, ako zozeniem nejaku rozumnu pastu a sealant, sa do toho pustim sam, ked nebude ina moznost