... všetko o BMW ...
pistacik11 napísal:smerovky sú už obejdnanéno oranzove smerovky musia nato sadnut ako rit na serbel
teším sa keď ich tam už nahodím ešte ich prebehnem voskom a leštenkou a asi aj svetlá stým zabehnem no dnes mi prdol alternátor
takže na jar pôjde aj ten nový..dracik.bmw napísal:mal som jednu oranžovú na skúšku a vyzerá to velmi velmi dobreOranzady na tvoje hmm neviem tam sa asi nehodia ci hej?Teraz to je podla mna krajsie
Bawo 740 napísal:už v utorok možno stredu bude takto pekne na oranžovoTak oranžové smerovky nahodenéLen tak pre predstavu
Podla mňa to vizerá dobre a na túto farbu to sadne ako pistacik písal "ako riť na šerbel"
ja myslim ze sa hodia 

maiki napísal:Díky maiki aj ja si myslím že sa to tam hodí=D> ja myslim ze sa hodianice

aspoň pár ochutnáviek ten blbý blesk to tak zle nasvetluje vyzerjú potom ako žlté
ale sú pekné oranžové 
BorisE36 napísal:Díky díky ale je znova na predaj mám vyhlidanuté jedno ovela vhodnejšie pre mňa mladéhoMoc pekne TDS.Pokukoval sem po nem v autobazari na nete ked bolo na predaj.Ale nakonec som kupil striebotne 325 TD kvoli tomu že bolo bližšie.Inač vizera to tvoje cukrikovo.Nech ti dobre služi.
ktorý si ho aj rezervoval.A ďakujem za pochvalu fakt sa pekne oň starám