... všetko o BMW ...

...po zložení motora(nová kľuka, tesnenie pod hlavou), dnes po zavretí cca 160km, pradie ako mačka...
 ...po zložení motora(nová kľuka, tesnenie pod hlavou), dnes po zavretí cca 160km, pradie ako mačka...

... ja som sa  snažil dostať na chatu pod ostrým na kysucách  a  šmýkalo hodinami dolu kopcom iný bordel  ma celého ohádzalo o zvodidla a odniesol si to plech pod pravým zadným svetlom a  oškretý nárazník
 ... ja som sa  snažil dostať na chatu pod ostrým na kysucách  a  šmýkalo hodinami dolu kopcom iný bordel  ma celého ohádzalo o zvodidla a odniesol si to plech pod pravým zadným svetlom a  oškretý nárazník   no  tie zimne  gumy budú asi fakt dobré  lebo ja mám také 5-4 mm dezén .
 no  tie zimne  gumy budú asi fakt dobré  lebo ja mám také 5-4 mm dezén .Tempo stupania bolo smrtonosne, ale nakoniec sa nam uspesne podarilo vystupat a prepotene tricka zacali pomaly schnut. Na vrchole je aj kronika, do ktorej sa da zapisat + skauti tam maju pamatnu tabulu venovanu zakladatelovi skautingu v CSR.