... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
patrick napísal:No to video urcite bude no so zvukom hrkotavym uz nestihnem kedze motor je rozobraty,vanosy vybrate,odislo tesnenie pod hlavou,budem menit rovno obe a zas pojde ako ma.Cena henta je ked ti posielaju cely vanos bank mozno to bude o trocha menej ked im poslem moje obe ale to vsetko zalezi na tom v akom stave su solenoidy lebo kolecka repasuju za 300 vsetky ale jeden solenoid stoji 200 a kedze ich je osem tak sa modlim aby ich bolo nanajvys par zlycha ked som si to tak zrataval tak aj s tesneniami a zo vsetkym by to malo vyjst menej...Uvidi sa...A mal mi to aj rozoberat MilanM5 no kedze uz sneh pada a on je z martina a nam sa pokazilo este aj auto na tahanie tak som to tam nemal ako dotrepat tak sa to robilo vo V&V auto u Ivana Vlčeka a pravdepodobne sa to tam bude aj montovat,pripadne vanosy u Odehnala alebo Milana...S nimi ale vraj nejsu zarty musia sa nastavovat a nieje to vraj jednoduche...
clinteastwood napísal:
No tak držim palce nech to vyjde. Soleniody určite nebudú zlé všetky,väčšinou blbne jeden alebo náhodou dva ale to už by si určite dosť cítil na chode motora.
Pozri tému na vanos,čo som založil,je tam aj detailný postup montáže aj s foto.
To tesnenie odišlo od čoho?
patrick napísal:No Ivan hovori ze na tychto motoroch ma to tesnenie strasne male plochy medzi jednotlivymi valcami...Mne sa prepalilo medzi 3a4 valcom...Cez taku tu kamerku tam bola vidno ta diera...A koli tym malym plocham sa on trocha boji oturbit svoju S62 v e30...Auto ma svoje kilometre...A po podozreniach na rozne ine veci som rad ze to je tesnenie.
clinteastwood napísal:
Hej to tesnenie medzi valcami je fakt tenké.Motor S62 bol odvodený z motoru M62 a pri zvíšení objemu z 4,4 na 5 l zostalo medzi valcami len asi 4mm materiálu,ale práve preto tam je speciálne trojvrstvové tesnenie.Nezvykávalo sa nejak často ničiť,len preto som sa pítal ale možno len o tom neviem.Kolko km máš nabehané ak to nie je tajomstvo a ako vyzerá motor zvnútra?
Chce oturbiť S62? To by ma zaujímalo! Je to dosť ťažké. Viem o jednom nemcovi,ktorému M5 biturbo robili vo švédsku a videl som video o americkom M5 biturbo,ktoré vraj nemá ani zníženú kompresiu motor je úplne sériový až na zvody a turbá.Hodím link ak to nájdem.
patrick napísal:No mam nieco cez 200 000km...Motor vraj vyzera krasne zvnutra...Aj ked este nebol upne rozobraty hodnotilo sa zatial iba z kamery.No on o tom dost vie...A chce fukat malo lebo sa boji prave tohto tesnenia...Kazdopadne tam chce dat to hrubsie ktore sa pouziva pri zrovnavani hlav...
clinteastwood napísal:
A bude tá prestavba nejak zdokumentovaná?Kde by sa o tomto projekte dalo nejak informovať?
blesk napísal:neskutocna supa, pozeram ze sa budem musiet ist pozriet na zivo do V&V.
blesk napísal:mna zaujima prave ze samotrny proces, preto uz teraz:-). Juaja poznam len odkedy mam M-ko, ale urobil na mna maximalne dobry dojem a davam uz servisovat len jemu
spawner napísal:http://www.youtube.com/watch?v=U-qz8GgOHvs
pozname ??? dakto od nas?
Duplo napísal:
Polska M5 so spojkou za zenitom.