... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
martinez napísal:este by ma zaujimalo chalosi, kto okrem bmw servisu by mi vedel pretesnit na tom Vanos.. a cca cenu co by ma to stalo so vsetkym..dakovala
Cosmo napísal:
Teraz som si nie celkom istý, ale videl som niekde tu na fóre že materiál na opravu quadro vanosu u E39 M5 stojí 3000 euro...
clinteastwood napísal:
clinteastwood napísal:
Ja som si to spravil sám,s jedným kamošom za 4hod. Sadu tesnení som objednal od Dr.Vanos.
blesk napísal:
sada tesneni je len jedna z veci. ak ma Vanos typicky dieslovy zvuk obvykle treba riesit aj repas pohonu (ozubenych kolies, resp. ich ulozenia). tesnenia by som ale vymenil u kazdeho Vanosu po kupe, asi ako ked menis filtre a olej, len po viac km:-)
Duplo napísal:
Je vysledok porovnatelny s vymenou komplet telesa ?
Zmizlo klepanie, chvenie agregatu a jemne cukanie v nizkych otackach ?
m4x napísal:to by som netvrdil, ze klepanie neovplyvnuje funkcnost
pri tom klepani tam vznika uz velka vola a to bude mat za nasledok este vacsiu volu, ale vsetko casom.. a ta vola by tam jednoznacne nemala byt, takze ja by som sa nechcel prekvapit casom, ze preco sa to tak asi posralo ked to uz nejake tie kilometre klepalo a stale viac a viac.
Duplo napísal:
Je vysledok porovnatelny s vymenou komplet telesa ?
Zmizlo klepanie, chvenie agregatu a jemne cukanie v nizkych otackach ?
blesk napísal:patrick: cize si do DrVanos posielal svoje Vanosy, aby ti poslali komplet repasnute?
patrick napísal:Posielam im ich tam nech mi zrepasuju moje,lebo mi pisal ze na S62 maju momentalne iba jeden...
clinteastwood napísal:Určite daj vedieť ako si s nimi pochodil! Plíz!
Mimochodom len taký návrh,čo keby si spravil nejaké video so zvukom ako hrkocú vanosy teraz a potom po repase a hodiť to sem.
Namontovávať späť si to budeš sám?
Cena bude tá,čo uvádzajú na stránke tj.1400USD za obidva?
Sorry za veľa otázok.