... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

heroe
Autor témy
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Race taxi???

Sobota, 30. Októbra 2010, 12:46

čauko chalani, zaujímalo by ma čo si myslíte o tomto race taxi??? myslím stojí tá ponuka za to? chcel by som priateľke k narodeninám zaplatiť nejakú tu jazdu, lebo ona ľúbi rýchlu jazdu, problém je v tom, že ja ju na ringu odviezť nemám na čom :lol: a ani si nemyslím, že som tak dobrý jazdec aby som jej mohol taký zážitok sprostredkovať......

poprípade ak niekto chodíte jazdiť na Slovakiaring, či by sa s vami nedalo dohodnúť že by ste mi ju odviezli, samozrejme za nejaký poplatok

inak teraz ma napadá, ona má narodky až v decembri to ani neviem či sa tam bude ešte jazdiť..........

Užívateľov profilový obrázok
1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Re: Race taxi???

Sobota, 30. Októbra 2010, 13:03

som tam jazdil, ale len na leone a civicu
rozprával som sa s chalanom, ktorý jazdieva tento "taxík"
určite sa oplatí počkať na dobré počasie. tak ako ju odvezie ten chlapík na radicale ju určite neodvezie nik z tohoto fora, jednak preto lebo tu nik porovnatelné auto nemá a potom aj preto, lebo to tak nik nevie
ak má rada rýchlu jazdu, bude sa jej to páčiť. ak sa nepoští. to je už druhá vec. ale aspoň je to bezpečné a nikomu nič nehrozí

heroe
Autor témy

Sobota, 30. Októbra 2010, 13:14

no to mi je jasné že najlepší bude ten taxi driver, len ktorú firmu vybrať lebo som našiel aspoň 5 firiem čo to robia a vôbec mi nieje jasné ako to funguje, resp. o čom to vlastne je, preto som sa chcel tu opýtať, inak ten chlapík je z akej firmy? či nevieš?

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 30. Októbra 2010, 14:51

to som nevedel, že je ich tam viac. ja som bol v prvom depe od vchodu

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Sobota, 30. Októbra 2010, 15:54

Treba skusit tu ich E36 M3 GTR ...

Mal som s nim pekny zazitok , bol som strasne rad lebo som ho dal na rovinke dole, potom som sa v depe pytal ze co sa dialo , ze ved to maju porobene.. na moje sklamanie mi povedal ze "zahrieval som gumy" :))

Ked som ho stretol na trati ani som nevidel kedy ma predbehol, tam kde ja som siel 220 isiel on 255...

MattyX
Auto: 325i mtech
Kraj: Zahraničie

Sobota, 30. Októbra 2010, 22:41

tedka v brne byl den otevrene drahy , byla tam i moznost race taxi , byli tam 997 GT3 cup 4000czk 1.5 kola, E36 m3 GTR 2000kč 1 kolo , a pak clio rs cup to nevim za kolik to bylo no :) ale lidi jezdilo dost kupodivu :)
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
Obrázok

heroe
Autor témy

Nedeľa, 31. Októbra 2010, 11:30

no po tej GTR som aj pozeral, len preto som sa pýtal, či to sú fakt borci, alebo aj vedia niečo zajazdiť, ale keď hovoríte že hej tak sa im asi ozvem a potom dám vedieť ako to dopadlo, inak sa tu nenájde nik kto to už skúšal?

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Nedeľa, 31. Októbra 2010, 11:43

posedny termin volnych jazd na SK ringu je zatial stanoveny na 24.11.

ak si chces zistit viac o moznostiach zvezenia sa v niektorom z aut skus tu:

agencyroom@slovakiaring.sk,+421 917 544 227.

marketing@slovakiaring.sk, +421 911 423 133.

ktorekolvek z aut co tu boli spominane poskytnu myslim tvojej priatelke dostatocny zazitok
od C63 AMG cez K1 Attacky az po Radical ci zavodne BMW alebo Porsche

heroe
Autor témy

Nedeľa, 31. Októbra 2010, 15:29

díky, skúsim tam zavolať a uvidíme.........

belowzero
Auto: e30 328i kupe

Pondelok, 1. Novembra 2010, 23:47

uricte p. kvetnanskty to je zazitok.. :) a este jeden mlady chalan jazdi na attack ten je zevraj fest brutal dobry a ked som pocul zvuk attacka s dvoma haiabusami brutal..:D
http://m.youtube.com/watch?v=kp23Us2wSU ... out=mobile

BMW e30 320i sedan EX
BMW e36 328i sedan tobagoblau EX
BMW e30 328i mtechII
BMW e46 330d touring silwer
BMW e46 330d touring 265PS 630NM

heroe
Autor témy

Streda, 10. Novembra 2010, 10:21

Takže asi pred týždňom som emailom kontaktoval všetky spoločnosti, čo Vám Google vyhodí pri zadaní slov race taxi a dopadlo to takto:

agencyroom@slovakiaring.sk

Dobry den,

Race taxi je mozny automobilom Mercedes Benz, cena za jedno kolo je 50 eur.
Video je samozrejme mozne natocit.
Vydavame aj darcekove poukazky, ak by ste mali zaujem po uhradeni cez ucet
poukazky zasielame postou.

po tomto som im písal aby mi napísali typ auta a zaujímal som sa o konkrétny dátum kedy by to bolo možné

Dobrý deň,

Race taxi je možné s automobilom MERCEDES BENZ. Bolo by dobré dopredu nám
napísať v ktorý deň by ste chceli prísť k nám na Slovakiaring,
Aby sme auto aj s inštruktorom mali k dispozícii.

predpokladám, že typ auta bude ich safety car SL55 AMG

a jedna fundovaná odpoveď:

EVO Racing Team

Príjemný deň,

RaceRent má charakter prenájmu automobilu, konkrétny záujemca je v úlohe jazdca. V cene je aj videozáznam z jazdy. Podmienka zo strany samotného SlovakiaRing-u je absolvovanie školenia v trvaní 45minút v cene 30eur.

10min: 160eur + poplatok za dráhu SlovakiaRing /obvykle 30eur za 25minút/

RaceTaxi je “iba” prevezenie záujemcu na okruhu. V každom prípade je to riadne adrenalínové dobrodružstvo, pokiaľ je primeraná teplota vozovky. To sa skutočne v decembri nedá garantovať, preto by som odporúčal v tomto termíne iba darovať poukaz a možno "prehliadku" automobilov v Bratislave, spojenú s krátkou demo jazdou, aby sa dotyčná osoba mala na čo tešiť. Toto samozrejme urobíme bezplatne. Následne
v apríli vyberieme správny termín a ideme jazdiť.
10min: 80eur + poplatok za dráhu SlovakiaRing
Kamery sú samozrejme možné, ich počet nie je obmedzený, pokiaľ si do auta nainštalujete vlastné, nemám s tým problém, pokiaľ budú moje, tak za spracovanie videa požadujeme 10eur za každú kameru.

Poplatok za dráhu sa pri určitých akciách neúčtuje, treba konzultovať pred objednaním termínu.

Čo sa týka samotných automobilov, na http://evo.tsunami.sk/sk/race-taxi/ponuka.html nájdete naše štyri vozidlá, ktoré máme v ponuke na tieto akcie.

prístup veľmi rôzny, okrem toho nik iný ani neodpísal, asi budem riešiť cez tých EVO racing, potom dám vedieť ako to dopadlo...

mamomi
Auto: E34*E46 205*305*XM
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 12. Novembra 2010, 10:19

super nápad. Skvelý darček pre rodinu ;) + priateľku. Keď zistíš niečo bližšie, resp. nejaké skúsenosti hodil by si sem ešte nejaký koment? díky
SC2GR8744
#zdruzeniemotoristov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných