Takže asi pred týždňom som emailom kontaktoval všetky spoločnosti, čo Vám Google vyhodí pri zadaní slov race taxi a dopadlo to takto:
agencyroom@slovakiaring.skDobry den,
Race taxi je mozny automobilom Mercedes Benz, cena za jedno kolo je 50 eur.
Video je samozrejme mozne natocit.
Vydavame aj darcekove poukazky, ak by ste mali zaujem po uhradeni cez ucet
poukazky zasielame postou.
po tomto som im písal aby mi napísali typ auta a zaujímal som sa o konkrétny dátum kedy by to bolo možné
Dobrý deň,
Race taxi je možné s automobilom MERCEDES BENZ. Bolo by dobré dopredu nám
napísať v ktorý deň by ste chceli prísť k nám na Slovakiaring,
Aby sme auto aj s inštruktorom mali k dispozícii.
predpokladám, že typ auta bude ich safety car SL55 AMG
a jedna fundovaná odpoveď:
EVO Racing Team
Príjemný deň,
RaceRent má charakter prenájmu automobilu, konkrétny záujemca je v úlohe jazdca. V cene je aj videozáznam z jazdy. Podmienka zo strany samotného SlovakiaRing-u je absolvovanie školenia v trvaní 45minút v cene 30eur.
10min: 160eur + poplatok za dráhu SlovakiaRing /obvykle 30eur za 25minút/
RaceTaxi je “iba” prevezenie záujemcu na okruhu. V každom prípade je to riadne adrenalínové dobrodružstvo, pokiaľ je primeraná teplota vozovky. To sa skutočne v decembri nedá garantovať, preto by som odporúčal v tomto termíne iba darovať poukaz a možno "prehliadku" automobilov v Bratislave, spojenú s krátkou demo jazdou, aby sa dotyčná osoba mala na čo tešiť. Toto samozrejme urobíme bezplatne. Následne
v apríli vyberieme správny termín a ideme jazdiť.
10min: 80eur + poplatok za dráhu SlovakiaRing
Kamery sú samozrejme možné, ich počet nie je obmedzený, pokiaľ si do auta nainštalujete vlastné, nemám s tým problém, pokiaľ budú moje, tak za spracovanie videa požadujeme 10eur za každú kameru.
Poplatok za dráhu sa pri určitých akciách neúčtuje, treba konzultovať pred objednaním termínu.
Čo sa týka samotných automobilov, na
http://evo.tsunami.sk/sk/race-taxi/ponuka.html nájdete naše štyri vozidlá, ktoré máme v ponuke na tieto akcie.
prístup veľmi rôzny, okrem toho nik iný ani neodpísal, asi budem riešiť cez tých EVO racing, potom dám vedieť ako to dopadlo...