... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
luciq napísal:balino napísal:no idem racej ja do fuserklubu lebo tu je horuco
ty dieta :) sak som dobra a mila ne?
Xader napísal:luciq napísal:Xader napísal:luciq napísal:Xader napísal:Ja som nic take nepovedalja som zastanca toho , ze muzi su lepsi kuchari jak zenske
![]()
![]()
![]()
![]()
jo, kazdy moze mat svoj nazor na kucharcenieja neriesim ci muz alebo zena varil/a ale ci sa to dalo zraaaat
a to iste so soferovanim, ked niekdo ide jak debil a robi hovadiny, tak je mi jedno ci baba alebo chalan lebo qoqot (to pouzivam aj na baby za volantom tak neze sa zacnete zase urazat) za volant nepatri
![]()
![]()
to hej a priamo tato teta nam dokazuje ako reprezentuje zeny za volantomneviem ci by som za nou stihal
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3Tm30RvkeXM
este stastie ze ja neposudzujem vsetkych chlapov podla vasich reci, lebo inak by na tom muzna polovicka ludstva bola velmi zle![]()
![]()
polka chalanov co poznam ja a co som videla soferovat nejsu schopni ovladat auto tak ako ja, a krasny priklad toho bola jedna skusenost ked sme u maroska robili party a kamos ma poziadal aby som mu nezaparkovala auto dnu lebo sa boji ze si ho oskre![]()
a druhy kamos povedal ze ty si jedina zena za volantom s ktorou sa nebojim ze zomriem![]()
![]()
a rada, nesud aby si nebol sam sudeny !
ja nesudimlebo sudit sa da az ked vidis nazivo soferovat
a nie je vsetko len o rychlosti a sprostych kluckach niekde v BA premavke...
Xader napísal:Ale zase vies jak to je v BA :) tu jazdi kazdy agresivne a ked tak nejazdis aj ty , tak mas smoluheh , ja som minule isiel po dialnici 110 pianko , ale ked ma to zase chyti , tak je to aj viac jak o dalsich 100
ale jak hovoris, na rovinke kazde pako vie pridat ... ale v zakrutach uz ide jak pokakany
No a co hovoris na tu tetu ? celkom dobre na tom aute letela
Xader napísal:Pani motorkari tiez mohli uhnutale aj o tom to bolo ... o tom adrenaline
![]()
![]()
btw. dost neprijemne ked je auto na tebe nalepene na milimeterpoznam z vlastnej skusenosti z motorky
BaDDog napísal:Náhodou...mojej priatelke to za volantom ide..., ved mal dobrého inštruktora... (mňa)![]()
![]()
A je to jediná baba, ktorej to so Sedmičkou v Longu (e38) išlo..., vedela lepšie zaparkovať ako o polovicou menšou astrou....a to má vodičiak od Septembra...