... všetko o BMW ...
spider207 napísal:ved ano, to suhlasim.. ale o5 sme pri tom co kto chce a co povazuje za dolezitejsie, ja by som napr kaslal na 16:9 tv (kedze je to vybava pre mna v aute uplne zbytocna a nezaujimava) a radsej by som nemal starosti napr s motorom abo podvozkom a pod.. ale je to samo vec vkusu a moznosti.. tiez je rozdiel co sa tech stavu tyka menit brzdove platnicky abo polku motora, takisto rozdiel dorabat el. okna abo ako spominas - dsc, vyhrev sedaciek a pod.. istu vybavu treba mat v aute, s tym suhlasim
BMino napísal:starosti s motorom by mal keby kupoval diesel, ak kúpi R6 a bude sa o to starať, tak ho ten motor ,,prežije,,
ale tie starosti s podvozkom a casom aj s motorom mat budes ci kupis cukrik alebo rozdrbavku
tom1283 napísal:starosti s motorom by mal keby kupoval diesel, ak kúpi R6 a bude sa o to starať, tak ho ten motor ,,prežije,,
BMino napísal:som zabudol dopísať ten benzín
este ze diesel R6 nie jeaj na benzine sa mu moze cosi vydrbat, diesel ma len drahsiu udrzbu, ale inac je vo vseobecnosti trvacnejsi
Drac1k napísal:Neuvazuje niekto nad predajom e46 => 325i alebo 328i sedan???
tak o 3mesiace?![]()
![]()
![]()
nieco taketo by som si predstavoval http://bmw-rad-3.autobazar.eu/328i-id1639436.html
i ked tie km sa mi nezdaju...troskuale mozno mam predsudky
BMino napísal:
tom1283: tak to tohto som videl
hej pochopil, ale nemozes porovnat benzinaky ktore maju 200tkm a diesel, ktory je stoceny zo 400tkm na tych 200tkm, co sa dost casto stava
uzavrieme to tak, ze vsetko ma svoje pre aj proti, napr mne robi rozdiel na spotrebe rocne 600-700 eur co je dost, takze ten diesel sa mi aj oplati ale ak niekto jazdi malo, nema dovod riskovat drahy servis
Drac1k napísal:
ja som z BA a jazdim len v Bratislavskom kraji(V ZIADNOM PRIPADE NECHCEM NIKOHO URAZIT!!! myslim tym,ze vsetko co potrebujem mam blizko). a sem tam na chatu co mame v KN takze nevidim v tom zmysel.
proste chcem benzin
BMino napísal:Mino, urcite má aj diesel svoje prednosti, mne osobne však nevyhovuje dieselový motor vôbec aj keď BMW má fakt nafťáky premakané čo sa kultúry chodu týka. Jo, a nejazdím málo, tak 30 tisíc ročne a v zime je pod plachtou. Na zimu mam Jeepa Grand Cherokee 4,7 V8
tom1283: tak to tohto som videl
hej pochopil, ale nemozes porovnat benzinaky ktore maju 200tkm a diesel, ktory je stoceny zo 400tkm na tych 200tkm, co sa dost casto stava
uzavrieme to tak, ze vsetko ma svoje pre aj proti, napr mne robi rozdiel na spotrebe rocne 600-700 eur co je dost, takze ten diesel sa mi aj oplati ale ak niekto jazdi malo, nema dovod riskovat drahy servis
Drac1k napísal:Neuvazuje niekto nad predajom e46 => 325i alebo 328i sedan???
tak o 3mesiace?![]()
![]()
![]()
nieco taketo by som si predstavoval http://bmw-rad-3.autobazar.eu/328i-id1639436.html
i ked tie km sa mi nezdaju...troskuale mozno mam predsudky