... všetko o BMW ...
tom1283 napísal:akurát lenivšia
BMino napísal:
a novsi
tom1283 napísal:novší možno ale 250 Nm vs 280 Nm a je to cítiť. Novší nie vždy znamená lepší
dodoIPD napísal:Na 318i sa skor rozbijes ako na 328i si osobne myslim, lebo 318i budes nahanat .
Auto ide len tak rychlo , ako mu to dovoli technicky stav a vybavenie , a ako moc slapes na plyn
BMino napísal:Ja som mal skorej na mysli pružné zrýchlenie
ale stale je novsi, za to ze 2,8 ma viac Nm neznamena, ze je lepsia, len silnejsia lebo ma vacsi objem, cize ja viac spapa :)
na sprinte to bude zrejme vyrovnane ako aj na maximalku :)
Sodap napísal:328i ked mam deravú peňaženku tak sa dá jazdiť aj za 8l/100km a s par úpravami más výkon jak 330i![]()
![]()
Ale myslim,ze by si bol spokojny aj s 325-kou. Hlavne sa nenechaj uniest a snaz sa vyberat nie len podla motora ale aj vybavy..ono, mozno si teraz povies, ze nepotrebujes vyhrievane sedacky..ci nieco ine..ale potom ti to bude chybat, to si bud isty
BMino napísal:S týmto celkom nesúhlasím. Keby mal 10 000 euro k dispozícii tak nepoviem ale má určitý strop, radšej by som zobral auto v dobrom technickom stave a s horšou výbavou ako mať 16:9 navi a pozerať TV v garáži
presne, treba hladiet na vybavu
spider207 napísal:treba najst zdravy stred, aj stav, aj vybava.. a zase podla mna lepsi technicky stav a horsia vybava ako naopak, mnohe veci sa daju este dodatocne z vybavy dorobit, aj ked napr s takou klimou by bol asi problemhovorim, zdravy stred, hlavne aby bolo auto technicky ok a nebola to uplne social edition..
BMino napísal:
mylsim ale ze je rychlejsie a jendoduchsie vymenit ramena, brzdy (ktore raz odidu aj na tom technicky lepsom) ako dorabat navigaciu s TV, DSC a vyhrievane sedacky
BMino napísal:mylsim ale ze je rychlejsie a jendoduchsie vymenit ramena, brzdy (ktore raz odidu aj na tom technicky lepsom) ako dorabat navigaciu s TV, DSC a vyhrievane sedacky