... všetko o BMW ...
maiki napísal:spotrebu neries, 6 valce maju spotrebu takmer rovnaku, a da sa to porovnavat s 4 valcami... ja mam 318i a zere to 8 a kamos s 328i jazdi za 8, vykon neporovnatelny... samozrejme ked dam plny kotol ja, mam nizsiu spotrebu ako on, ale myslim ze to je jasne. ak chces len spotrebu chod do diesla.. mal som 316i spotreba 6-8 mesto, vykon ziadny... mam 1,8 s vykonom je to lepsie, spotreba takmer rovnaka
Lil_Ego napísal:mam 36ku 323 a ma to spotrebu mesto 9.5 co ozaj fukas na plynovy pedal az neakych 13 litrikov ked mu nakladas kazdy semafor, kombinovana okolo 8,5 litrov a mimo mesto veselo za 7.5 litra a kamarat mal kupe 323 46ku a mimo mesta mal 6.9![]()
![]()
No a to co napisal Birki ze ak mas pod 25 a je to tvoj prvy zadnokol tak z toho si nic nerob ak nie si dick tak to auto nerozbijes ja som si ako prve auto kupil 323ku a este nic ani tuk a to mam 22 ....... takze veselo do 6 valca bo ked si kupis 4 valec tak do roka budes lamentovat ako si si mohol kupit 6 valec a nakoniec to predas a este aj pod cenu .....
Lil_Ego napísal:mam 36ku 323 a ma to spotrebu mesto 9.5 co ozaj fukas na plynovy pedal az neakych 13 litrikov ked mu nakladas kazdy semafor, kombinovana okolo 8,5 litrov a mimo mesto veselo za 7.5 litra a kamarat mal kupe 323 46ku a mimo mesta mal 6.9![]()
![]()
No a to co napisal Birki ze ak mas pod 25 a je to tvoj prvy zadnokol tak z toho si nic nerob ak nie si dick tak to auto nerozbijes ja som si ako prve auto kupil 323ku a este nic ani tuk a to mam 22 ....... takze veselo do 6 valca bo ked si kupis 4 valec tak do roka budes lamentovat ako si si mohol kupit 6 valec a nakoniec to predas a este aj pod cenu .....
Drac1k napísal:takze chlopy.... uvazujem uz len o dvoch 325i alebo 328i E46!!!
Podla toho aka bude moznost....ale mam na to este 2mesiace,kym bude uver
samozrejme,ze 6val. musi nieco spapatale ked clovek chce da sa jazdit aj normalne no. ja som si len myslel,ze to moze siahat az niekam na 13-14L (normalna jazda) ked to bude tak cca 9-11L (normalna jazda) tak to je uplne pohoda :)
uz nech je december
birki napísal:ak si nikdy nejazdil na zadnohonke a mas menej ako 25 rokov tak si najprv zober 318i lebo aj tak to rozbijes
Giorgio G napísal:![]()
![]()
Tak toto ma pobavilo teda... Také pravidlo hej?
Lopo napísal:nie... statistika
sam mam 23 a zacinal som s 320i a nevytrepal som sa.. to ale neznamena, ze nepoznam troch ludi, ktoru 318-325ku vyvalali v poli... pri mladsom nevyjazdenom vodicovi (vacsia pravdepodobnost alkoholu alebo hecovania od kamaratov za volantom) je ta sanca ovela vacsia
Lopo napísal:no ved a preto, ak je na vyber, tak sa radsej ucit na nejakej 318ke, nez 328micke... cim silnejsi motor, tym viac opatrnejsi clovek musi byt a opatrnost a 20 rokov vacsinou ruka v ruke nejde
BMino napísal:akurát lenivšia325i bude lepsia ako 328i