... všetko o BMW ...
El_Scorpio napísal:1. majiteľ???Tak ak ti ten interiér nevadí a zvykneš si, tak blahoželám a niekedy ti na ceste bliknem
VDC - Vehicle Dynamic Control (stabilizátor náprav počas jazdy)
ASR - Antrieb Schlupf Regelung (protiprešmyková sústava pri rozbiehaní)
TC - Traction Control (kontrola trakcie)
EDS - Elektronische Differenzial Sperre (systém, ktorý pribrzdením prekĺzavajúceho kolesa napodobňuje účinnosť uzávierky diferenciálu)
DSC - Dynamic Safety Control (protišmykový systém pri intenzívnom brzdení motorom)
DTC - vylepšené DSC
matyson napísal::-" no nevravel som že ju zobereš?
el_dodis napísal:http://bmw-rad-7.autobazar.eu/735i-id1041119.html
...aj tato individual sedma vyzera super..bol ju niekto pozriet?
El_Scorpio napísal:Hej práve preto, že chcel svetlý. Ja to auto nepoznám, ale nepochybujem o tom, že je oň starané tak ako píšete. Len auto by malo aj nejak vyzerať, a aj keď je v tip-top stave tak moja estetika velí, že mi kľaje oči keď je interiér tmavší ako celé auto. Strašne to kričí... Bohužiaľ sa niekedy musí ustúpiť z požiadaviek za cenu lepšieho stavu. Ale ja by som na jeho mieste počkal, ak to neponáhlalo. Čierny by som nechcel.
El_Scorpio napísal:Ja som si pozeral fotky a tam tá koža vyzerala úplne zánovná, ani škarabanček či prasklinka. To isté plasty. Chlapík si dával zjavne záležať a na údržbe nešetril. Ibaže ja hovorím o estetike, proste tá kombinácii farieb... Svetlý exteriér a tmavý interiér kričí. Toť všio