... všetko o BMW ...
birki napísal:
do m60-m62 sa na picu davaju vstrekovace plynu treba tam divoko vrtat to za tu cenu nespravia
kouBaMW napísal:kdybys chtel usetrit tady mas jednu 740 s udajne zanovnim lpg v hodnote 48tis kc
ale asi to neni to co hledas
http://auto.bazos.cz/inzerat/6917560/BMW-740i-LPG.php
Michal2.8i napísal:Určite je super to BMW čo ste mi doporučili ani by som neváhal keby bol exterier čierny a interier pieskový to strašne ale strašne také chcem neviem si pomôcťide mi hlavne o pohodlnosť ale ked som počul ten zvuk 8 valca tak uz aj o motor je rozhodnutý a este ked ste mi popisali kolko ten motor nabeha viac mi netreba.budem hladat na dalej a verím ze mi v tom pomozete
Lopo napísal:po FL so starym automatom? drevenna radicka v cierno striebornom interieri? viko kufra s inym odtienom? to je asi nejaka skladacka
matyson napísal:My čo to auto poznáme vieme ako dopadneš,zobereš ho.
Michal2.8i napísal:Mali ste pravduje to riadna strojovna a to ako vyzera sam som bol prekvapeny ze take auto este je. A mali ste aj v tom pravdu že ho zoberiem keď ho uvidím
na budúci týždeň sa sním dohodnem kedy prídem po BMW 735 cukrík
nejdem prestať myslieť naň už keby som ho mal doma je neskoro
ďakujem že ste mi našli také BMW. Keď bude zrast prídem a kúpim vám po pive a samozrejme že sa vám pokochám mojou srdcovkou.
El_Scorpio napísal:A ideš meniť intoš za svetlý či necháš tak?
El_Scorpio napísal:A ideš meniť intoš za svetlý či necháš tak?