... všetko o BMW ...
Michal2.8i napísal:Ahojte prve som zjednal cenu o 1000 euro dole na tu 2.8 takze uz neni za 8500 ale za 7500 servisnú knihu ma do 2008 servisované bolo v nemecku ked ze je aj odtial dovezené. LPG bolo urobene v roku 2009 a 2010 bolo na kontrole a je v poriadku su aj doklady od toho takze LPG by malo byt v poriadku co teraz navrhujeteja by som vas chcel poprosit aspon niekoho od vas co by to siel somnou pozriet to BMW . este tolko brzdy su na tom nove v predu v zadu aj gumy su nove. interierier je zachovali nic mu nechyba vybavu ma v predu v zadu ma snimace stresne okno funguje automaticke otvaranie a zatvaranie kufra 4 vyfuky v zancke Hamman ci ako sa to pise ostatne je napisane na autoalese
ado.diablo1 napísal:
Tak potom treba kupit.......
El_Scorpio napísal:Som myslel, že si už kúpil. Pozri, jediná vec čo by mne vadilo na tek 735i je kombinácia farieb (a možno, že to nie je V8). Ale ak mám porovnať tie dve, tak 735i má oproti 728i výhody: mladšie, menej km, lepší stav, lepšia cena, jasná história, zodpovedný majiteľ, 1. majiteľ a hlavne - lepší motor.
foxik666 napísal:JEDNOZNAČNE tu 735i .....tu 2.8 by som ani nekukal ..jedine co sa ti tam asi pači su kolesa ...preto ta knej tak taha ...a 2.8 je proste slaby motor na sedmu ...to maš jak 725tds tiež cisty nezmysel ... sedma musi byt V8 ....tak ber tu 735 a nevymyslaj
El_Scorpio napísal:Som myslel, že si už kúpil. Pozri, jediná vec čo by mne vadilo na tek 735i je kombinácia farieb (a možno, že to nie je V8). Ale ak mám porovnať tie dve, tak 735i má oproti 728i výhody: mladšie, menej km, lepší stav, lepšia cena, jasná história, zodpovedný majiteľ, 1. majiteľ a hlavne - lepší motor.
Romeo napísal:odkedy 735i neni v8:)?
El_Scorpio napísal:Soráč, keďže mám 5er tak troška sa mi to motáTam je pri 535i ešte M30 motor, rovnako ako u 735i (E32). A 730i a 740i sú V8... Aj majster tesár sa niekedy utne, tak sa môžem sem-tam aj ja
Tak ale v tom prípade nie je o čom. Prekusnem tú farbu interiéru a voľba je jasná.
ado.diablo1 napísal:. . . Ak radi a veľa jazdíte zoberte 728i!