... všetko o BMW ...

(VDC), ASR(TC,EDS), DSC(DTC)
  (VDC), ASR(TC,EDS), DSC(DTC) 
											 Tak ak ti ten interiér nevadí a zvykneš si, tak blahoželám a niekedy ti na ceste bliknem
 Tak ak ti ten interiér nevadí a zvykneš si, tak blahoželám a niekedy ti na ceste bliknem 

El_Scorpio napísal:1. majiteľ???Tak ak ti ten interiér nevadí a zvykneš si, tak blahoželám a niekedy ti na ceste bliknem
VDC - Vehicle Dynamic Control (stabilizátor náprav počas jazdy)
ASR - Antrieb Schlupf Regelung (protiprešmyková sústava pri rozbiehaní)
TC - Traction Control (kontrola trakcie)
EDS - Elektronische Differenzial Sperre (systém, ktorý pribrzdením prekĺzavajúceho kolesa napodobňuje účinnosť uzávierky diferenciálu)
DSC - Dynamic Safety Control (protišmykový systém pri intenzívnom brzdení motorom)
DTC - vylepšené DSC
 no nevravel som že ju zobereš?
 no nevravel som že ju zobereš? 
											matyson napísal::-" no nevravel som že ju zobereš?

el_dodis napísal:http://bmw-rad-7.autobazar.eu/735i-id1041119.html
...aj tato individual sedma vyzera super..bol ju niekto pozriet?

El_Scorpio napísal:Hej práve preto, že chcel svetlý. Ja to auto nepoznám, ale nepochybujem o tom, že je oň starané tak ako píšete. Len auto by malo aj nejak vyzerať, a aj keď je v tip-top stave tak moja estetika velí, že mi kľaje oči keď je interiér tmavší ako celé auto. Strašne to kričí... Bohužiaľ sa niekedy musí ustúpiť z požiadaviek za cenu lepšieho stavu. Ale ja by som na jeho mieste počkal, ak to neponáhlalo. Čierny by som nechcel.
 ale to drevo ani netreba menit,lebo je ako nove na te roky.Ked sa clovek o auto stara a venuje mu viac casu ako by sa malo,potom moze napisat ze je to cumel.
 ale to drevo ani netreba menit,lebo je ako nove na te roky.Ked sa clovek o auto stara a venuje mu viac casu ako by sa malo,potom moze napisat ze je to cumel. 

El_Scorpio napísal:Ja som si pozeral fotky a tam tá koža vyzerala úplne zánovná, ani škarabanček či prasklinka. To isté plasty. Chlapík si dával zjavne záležať a na údržbe nešetril. Ibaže ja hovorím o estetike, proste tá kombinácii farieb... Svetlý exteriér a tmavý interiér kričí. Toť všio