... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
El_Scorpio napísal:Pretože...?
stjr napísal:BMW uz nikdy... 3 sklamania stacili (s 3 autami)...
Porsche 911 4S PDK je to prave orechove!
Džaro napísal:Mercedes, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Nissan, JEEP.
Značky ako Peugeot, Škoda, VW a tak ďalej ma nezaujímajú.
stjr napísal:BMW uz nikdy... 3 sklamania stacili (s 3 autami)...
Porsche 911 4S PDK je to prave orechove!
alpinB10 napísal:
ked mozes tak napis preco sklamania, aj tato 335 je sklamanie?
S BMW som u nas v kopcoch cez zimu odpisany. A ked som tom skusil tak som vysiel do polovice. Kedze je to strmy kopec zo zatackami co sa dialo potom ani nepisem![]()
Tak som pokukoval po novsom aute a potreboval som nieco s vyssim podvozkom a 4x4, jednoduche auto na denne jazdenie. Kedze nesom bohaty tak som kupil SX4. A to studene biele z coho som mal doteraz traumu,,,, tak toho sa uz neviem dockat
ps: auto ma sluzit tebe,,, nie naopak...
Duffy napísal:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 3D1&_rdc=1
velmi velmi malo chybalo :0) stale mame rovnaky vkus ?
stjr napísal:
Tiez sa divim...Existuje porscheklub.sk?
lovebmw napísal:RomanC ale porovnavaš neporovnateľneved je to E39 Combik diesel , nepoviem ze chces porovnavat aspon 540i alebo M5 ale dieslove kombi s S15 benzin
RomanC napísal:
To mas pravdu , tie auta su upne z inej kapusty . Ja len ze som bol viac spokojny z Nissanom čo sa tyka poruchovosti .
Jazdne vlastnosti som ani nechcel porovnavať .Jazdnymi vlastnostami moju E39 (M-Packet podvozok) by som porovnal do Audi A6 Avant, Mercedes E-Class T, tak medzi 1998-2003 a mozem povedat , že BMW je bezkonkurencne , co sa tyka stability , kontroly auta v rychlom prejazde zakrutami . Ale co sa tyka spolahlivosti v porovnani do Nissanu ,ktory som mal pred E39 , tak je to neporovnatelne . Do nissanu som iba tankoval a robil pravidelnu udržbu a aj po chipnuti o viac ako 50% (z 200 na 315 HP) motor bezal ako hodinky , bez jedinej potrebnej opravy .
Ale dalsie auto ,ktore by som kupoval po mojej E39 by bolo BMW 135i Coupe . Uz sa nedam nahovorit ,aby som kupil nieco vacsie , s vacsim batozinovym priestorom.