Štvrtok, 10. Júna 2010, 15:44
No ja okrem BMW rozmýšlam len nad 2 značkami - Toyota a Lexus.. z BMW mám slabosť pre e36ky a takisto e30ky (stará láska nehrdzavie), Toyota by bola voľba z rozumu ak budem chcieť niečo spolahlivé čo ma nezoderie z kože (čiže nejaká Corolla e10 abo e11).. ale momentálne je najhorúcejším favoritom Lexus IS200, to je pre mňa asi ideálne auto - má svoj image, výborná spoľahlivosť, bohatá základná výbava, ZADNÝ pohon, vypínateľné ESP, sport verzia so samosvorom v základe.. ak budú bubáky tak nie je o čom.. a potom k nemu niekedy tak pribrať ešte e30 325i coupé s M Tech II-kou a bol by som spokojný :-)
uvažoval som chvíľu aj nad Mercedesom, ale po tom ako som sa previezol so staším Cčkom (rv. 99 tuším), tak som natrafil na pár vecí čo by mi vadili, napr. "vyťahovacia" ručná brzda riešená naľavo od volantu, 1 páčka čo ovláda smerovky, stierače, svetlá a pod., nemožnosť vypnutia ESPčka.. proste auto na pohodlie, ale na zábavu už pomenej, a to by mi chýbalo..
a priznám sa, že úplnú averziu mám na Audiny a vlastne celý koncern VW, tam s prepáčením čo vodič to chuj - také mám s nimi skúsenosti (ospravedlňujem sa potenciálnym dobrým vodičom v týchto autách).. a tiež Škoda ma nejako moc neoslovuje..
Keby som neriešil peniaze tak kľudne Toyotu Corollu AE86, Supru, Lexus IS-F, možno nejaké staršie Ferrari (F355 Berlinetta alebo starú 248ku).. príp Lexus LF-A, nedostatkový tovar (pre mňa zaujímavejší kúsok ako nejaké GT-R)
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
BMW E30 318i...ex