... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
stjr napísal:BMW uz nikdy... 3 sklamania stacili (s 3 autami)...
Porsche 911 4S PDK je to prave orechove!
El_Scorpio napísal:Pri 1. auto som volil medzi Mégane a Focus. Vďakabohu som nakoniec skončil u Forda. Pred BMW som uvažoval z jazdených nad Volvo S80 2.4i (odradil ma prístup majiteľa a potom eventuélne náklady), potom MB W124 300D (nízka dynamika a začínajúca korózia) a veľmi sa mi páči aj Honda Accord 5. generácie 2.2 VTEC a v lete mi zvykne šibať a chcem kabrio, tak som rozmýšlal aj o mojom niekdajšom sne BMW Z3 (bolo by to dosť sebecké, nepraktické auto čisto len pre mňa a viac-menej len na leto).
Mám písať o eventualitách k BMW, tak o Esprite písať nebudem. Z nových áut som vyberal Corrolu sedan (tú najnovšiu), mali akciu výbava a myslel som, že za tie problémy čo teraz majú ešte niečo z ceny zrazím. Potom v Nemecku bolo jedno Subaru Legacy takmer v plnej (automat, xenóny, aut. klíma...) minulej generácie, skladové modely čo sa dopredávaly za nejakú smiešnu sumu cca 16 000 €. No a posledná voľba bola MB C-klasse (W204). Škoda že v Stuttgarte to išlo dole vodou, počkám si ako nové C-čko a E-čko obstoja v spoľahlivosti a potom sa uvidí. Ukameňujte ma ak chcete, ale vždy by som uprednostnil kvalitnú 3-cípu hviezdu pred bielou vrtuľou