... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
mys_iak napísal:fuu zaujimave... ja som mal tiez vsetky 4 goodyear F1 a boli to hrozne pneumatiky co sa tyka hluku som sa citil ako keby mi vpredu pristavalo lietadlo... najvacsi brutal bol ked som ich mal mierne podhusteneto bol iny rachot ale aspon clovek vedel ze nieco je zle... teraz ich mam len na zadku a to az tak nepocut... do predu som dal pirelly P7 myslim ze sa zlepsila aj ovladatelnost a hluk ziaden je to sepot kvetin
pexon napísal:no a tiez ma caka coskoro vymena gum a asi dam Bridgestone RE050A, momentalne mam Michelin Premacy, ci ako sa volaju a celkom sa da, ale zmena je zivot :)
sir.andreas napísal:Jezisi chalani,ani nevravte,ze tie pototo gumy mi budu po zabehnuti este viac hucat.Presiel som na nich za 2tyzdne tak 2000km a zda sa mi to horsie a horsie....tak na cestu 100km to neva,ale ist po nemeckej hladkej dialnici 2000km...sa pototo....![]()
asi ich hodim do hrona...poradte mi,ktore su najtichsie co mate vyskusane....ale aby mali aj ochranu rafiku...a poriadnu
sir.andreas napísal:Jezisi chalani,ani nevravte,ze tie pototo gumy mi budu po zabehnuti este viac hucat.Presiel som na nich za 2tyzdne tak 2000km a zda sa mi to horsie a horsie....tak na cestu 100km to neva,ale ist po nemeckej hladkej dialnici 2000km...sa pototo....![]()
asi ich hodim do hrona...poradte mi,ktore su najtichsie co mate vyskusane....ale aby mali aj ochranu rafiku...a poriadnu
mys_iak napísal:fuu zaujimavy vzor maju