... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Re: BMW rada 1 - KUPA! Kde?

Utorok, 23. Marca 2010, 16:43

efendy napísal:

ps. 316i malo 3 motory N43 :arrow: potom N42 :arrow: a nakoniec N46. A jeden motor mal 1.8 a druhý 1.9 :wink:

M43 8)

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 23. Marca 2010, 19:50

Emmica napísal:

Efendy, inak to co si sem dal, by sa mne pozdavalo aj...lenze nema mi ho kto doniest z DE, cize kupu by som najradsej riesila u nas...
A co toto: http://www.autovia.sk/autobazar/bmw-rad ... -m5-544413
Ci som mimo?

ahoj, už si niečo kúpila?
ten obrázok v tv. avatare, to si ty?
ja ti doveziem z nemecka. aké len budeš chcieť

Emmica
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Streda, 24. Marca 2010, 10:08

eko.fresh napísal:

M43 8)

mame hodinu spanielciny? :lol:

Emmica
Autor témy

Streda, 24. Marca 2010, 10:10

1morok napísal:
ahoj, už si niečo kúpila?
ten obrázok v tv. avatare, to si ty?
ja ti doveziem z nemecka. aké len budeš chcieť

Ahoj, nekupila som este nic... :( ale snazim sa kazdy den! :smile:
V avatare nie som tak celkom ja....
to je mile s tym nemeckom... :lol:

1morok

Streda, 24. Marca 2010, 13:21

ja som to myslel vážne s tým dovozom z nemecka, môžeš sa tu spýtať na referencie..

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..

Streda, 24. Marca 2010, 19:05

jj, 1morok dováža a ako tak sledujem fórum, tak sa zatiaľ nikto nesťažoval.. ked už dovezie, tak dovezie niečo fakt solídne, aj ked za, možno mierne, vyššiu cenu..

duffy & po_e87: čo znamená e90 LCI? tak sa označujú po FL modely či čo to tam je? ja že e90 je e90 :smile:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

1morok

Streda, 24. Marca 2010, 19:49

spider207 napísal:
jj, 1morok dováža a ako tak sledujem fórum, tak sa zatiaľ nikto nesťažoval.. ked už dovezie, tak dovezie niečo fakt solídne...

ďakujem za kvety
tak veľa toho zase nebolo, to skôr pre seba, pre zábavu..
jednotka je taká....chutnučká, hlavne tá 3-dverová, s bezrámovými sklami predných okien...

inak Emmica, vieš o tom že 1er je zadnokolka?
lebo vraj 80% majiteľov týchto aut si myslí že je to prednokolka, až sa tomu nechce veriť
pozrite sem: http://automix.centrum.sk/revue/636681/ ... predokolka

už tu padli odporúčania na e46, také 318ti by som odporučil aj ja asi, aj keď má len 3 dvere
už sa dajú kúpiť za slušné peniaze
skús sa po nejakých poobzerať

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Streda, 24. Marca 2010, 19:55

spider207: ano, je to vseobecne oznacenie faceliftu, presne: LCI = Life Cycle Impulse - inovacia v strede cyklu modelu
mam to aj ja vlavo pri type auto pod nickom...

co sa kvality spracovania novych e90 tyka, tak ja som zatial spokojny, ani v zime nic nevrzgalo, ziadne podozrive zvuky, plasty su makke, prijemne...

Emmica: v sekcii predaj aut je teraz napriklad e90 (novy model, pred faceliftom) 318i (2-liter) za 13,000 eur, co je uz pekna cena, mozno aj nad tymi by sa dalo porozmyslat
Subaru WRX STi

adameeec
Auto: none

Sobota, 22. Mája 2010, 17:46

Zdravim vas. Dufam, ze sa autorka temy nenahneva, ale vyuzijem jej temu na to, aby som sa vas spytal na E87. :smile: V blizkej dobe planuje mama kupit nove auto(cca do 2 mesiacov) a nahodou som natrafil na tuto 116i.
Len tie kilometre sa mi velmi nezdaju a je aj jedna z najlacnejsich... Viem, ze z obrazku sa neda velmi hodnotit, ale co si o tom myslite? Vopred dakujem za kazdy prispevok a nazor.

Adam.

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 24. Mája 2010, 11:36

adameeec napísal:
Zdravim vas. Dufam, ze sa autorka temy nenahneva, ale vyuzijem jej temu na to, aby som sa vas spytal na E87. :smile: V blizkej dobe planuje mama kupit nove auto(cca do 2 mesiacov) a nahodou som natrafil na tuto 116i.
Len tie kilometre sa mi velmi nezdaju a je aj jedna z najlacnejsich... Viem, ze z obrazku sa neda velmi hodnotit, ale co si o tom myslite? Vopred dakujem za kazdy prispevok a nazor.

Adam.

Ahoj, a aké auto sa chystá mama kupovať? Alebo to dala na výber tebe :smile: ? Mne by sa tiež páčilo nejaké coupe, ale je nás doma sedem, takže coupe to asi nebude :mrgreen: :mrgreen: .. K tým km, kľudne môžu byť aj pravdivé, sú ľudia čo za 5 rokov najazdia menej, ale sú aj ľudia čo najazdia viac, oveľa viac. To auto je ale ešte v leasingu, ja osobne by som dal ruky od toho preč, už by som niečo ako leasing neriešil a to máme doma za sebou 4x po 3 roky leasingovania. 12 rokov každý mesiac splátka na leasing, 4 autá ,,prelízované,, myslím že sa na nás nabalili už dosť preto ďaľšie auto bude cash. Toť čo som si vydýchol a keďže minulý mesiac sa doplatil leasing, tak auto je už prepísané na firmu a nie leas. spoločnosť. A k E87, aj tu na fóre je napísané že je to auto s malou úžitkovou hodnotou, ty si nám ani nepovedal či si z mesta alebo z dediny, koľko km jazdíš(jazdíte s mamou), prevažne aké trasy? A na záver len toľko že za tie peniaze dostaneš 5 ročnú 1er od BMW ktorá je ešte v leasingu, za tie isté peniaze sa dajú poriešiť aj rozumnejšie autá či už BMW alebo non BMW.

adameeec
Auto: none

Pondelok, 24. Mája 2010, 14:22

chceli by sme nejaky 5d hatchback a pri prezerani inzeratov som natrafil prave na toto auto. To, ze je vnutorny priestor E87 maly, to viem a nejako extra nam to nevadi a duplom nie mne, kedze ja budem vacsinou sediet za volantom :smile: sme z mesta a aj jazdime prevazne v meste, sem-tam nejaka dlhsia trasa(BB-ZA, BB-BA)a ten stvorvalcek by kludne stacil. Ale doma sme sa uz asi naisto rozhodli, ze to nechame plavat. Vyzera to byt dovoz(nie ze by mi ten dovoz vadil), potom kupene v bazare a my by sme uz boli v podstate 4. majitel. A ta cena, vybava a km mi vobec nesedia. Je to siroko-daleko najlacnejsia E87 v takej vybave a s takymi km. Kazdopadne som chcel len vediet, ci to auto niekto z vas z klubu nepozna. Ak by sme sa nakoniec rozhodli pre BMW, tak dam vediet. :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných