... všetko o BMW ...
bmwmpower82 napísal:tak potom megane coupe alebo ten novy citroen DS podla vsetkych testov je v pohode
bmwmpower82 napísal:tak potom megane coupe alebo ten novy citroen DS podla vsetkych testov je v pohode
Romeo napísal:
testy testy, čo tak vlastná skúsenosť :) ?
po_e87 napísal:No ja mam jednotku po facelit skoro 2 roky ale cena nebola taka strasna kedze to bola predvadacka. Do 10 tis kupis fakt len to co ma vela nabehane a to uz vsetko odchadza a ako duffy pisal musis mat pripravene min 15 tis v pripade opravy. Opravy? no do baravrie urcite nie, olej, naplne, brzdy ti urobi sikovny servisak a vobec nemusis ist do Tempusu ze normalne ceny ako kazne ine auto. Ja mam svoje prve BMW a nieje to nejaky japonec, francuz pripadne korejcan paneboze. Pre mna aj 1er je BMW do poslednej bodky a viac ma bavi ako E46 co ma fotrik :) Verim ti, ze sa ti pacia hlavne holkam no len ak je obmedzeny rozpocet tak fakt nechod do toho ..pockaj par rockou a urcite si ju kupis. Kup si presuvadlo a tak bude aj 1er. Napr Swift 1,6 16 V sport na R17 je krasne auticko :) Co sa tyka novej 3er E90 nekvalitne plasty vozil som sa na nej a bol som dost sklamany oproti E46.
efendy napísal:Tak s tvojím rozpočtom, a ak nechceš japonské-korejské... auto by som sa obhliadal po:
BMW 316i (E46) , ročník 2002-2005 , do 150000km , benzín, motor 1.6i , automaticka prevodovka
Na tej 1.6i budeš mať veľmi dobrú spotrebu (7.1L kombinovaná , 9.9L v meste , 5.5L mimo mesta)
Automatická prevodovka nemusí byť, ale bude to len výhoda pre teba, hlavne v meste.
Na aute by mali byť ešte aj parkovacie senzory. Ak by neboli, dodatočná montáž park. senzorov je cca 100eur.
NapríkladBMW 316i Aut. Lim., Klimaautomatik, PDC, LM Räder
Alebo tu sú ďalšieBMW 316i
Prípadne z takých malých aut, nie je zlé ešte Audi A3. Alebo nejaký VW Golf, Polo... a budeš mať celkom nové auto (2007-2009), ale vraj dosť sa kradnú, a v BA by to bolo ešte horšie.
VW Golf a VW Polo
efendy napísal:Tak s tvojím rozpočtom, a ak nechceš japonské-korejské... auto by som sa obhliadal po:
BMW 316i (E46) , ročník 2002-2005 , do 150000km , benzín, motor 1.6i , automaticka prevodovka
Na tej 1.6i budeš mať veľmi dobrú spotrebu (7.1L kombinovaná , 9.9L v meste , 5.5L mimo mesta)
Automatická prevodovka nemusí byť, ale bude to len výhoda pre teba, hlavne v meste.
Na aute by mali byť ešte aj parkovacie senzory. Ak by neboli, dodatočná montáž park. senzorov je cca 100eur.
Prípadne z takých malých aut, nie je zlé ešte Audi A3. Alebo nejaký VW Golf, Polo... a budeš mať celkom nové auto (2007-2009), ale vraj dosť sa kradnú, a v BA by to bolo ešte horšie.
VW Golf a VW Polo
VW Golf a VW Polo
eko.fresh napísal:N42 316i ma objem 1.8
Emmica napísal:Efendy, inak to co si sem dal, by sa mne pozdavalo aj...lenze nema mi ho kto doniest z DE, cize kupu by som najradsej riesila u nas...
A co toto: http://www.autovia.sk/autobazar/bmw-rad ... -m5-544413
Ci som mimo?
Emmica napísal:A co toto: http://www.autovia.sk/autobazar/bmw-rad ... -m5-544413
Ci som mimo?