... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: BMW rada 1 - KUPA! Kde?

Pondelok, 15. Marca 2010, 21:35

Neni to take zle ako si myslis, ja som ti uz pisal ze co a ako .

Bud dosetri
Alebo sa pusti do starsieho 3koveho modelu .

Alebo tie 2 co som ti poslal .

Užívateľov profilový obrázok
Emmica
Autor témy

Streda, 17. Marca 2010, 15:43

spider207 napísal:
trošku brzdi... je úplne nonsense porovnávať rovnaký model v SR za 10tis a v Nemecku napr za 6tis.. je jasné, že cena sa niekde prejaviť musí a napr e46 z nemecka za 6 bude s najväčšou pravdepodobnosťou (bližiacej sa istote) horšia ako e46 za 10 zo SR.. porovnávaš neporovnateľné..
btw, urážanie, áno, to vie slovač najlepšie.. ale že by poradila, to nie..
jaaaj, sorry.. až teraz som si všimol koľko máš príspeckov.. v poslednom čase sa to tu hemží takými mudrlantami ako Ty.. nič v zlom, ale gfy..

=D> :D

dodoIPD

Streda, 17. Marca 2010, 15:47

Netlieskaj a bez kupit tu 116i ! :))

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Streda, 17. Marca 2010, 17:07

dodko netlac tolko na nu, co nevies, ze na zeny treba ist jemne? :D
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Emmica
Autor témy

Piatok, 19. Marca 2010, 13:30

Ahojte (zase) :-)

ja viem ze to ma od daleko od 1-kovej rady, ale zaujimal by ma vas fundovany nazor na toto:
http://bmw-rada-3.autobazar.eu/318-d-id1426928.html

co si myslite? vopred dikesko za postrehy :-)

dodoIPD

Piatok, 19. Marca 2010, 13:37

Ahoj,

za tie peniaze to je dost chaba vybava .

Ak by si chcela ,kamarat predava 3ku sedan 2003 ci 2004 za 10.000 e , mas tam TV ,vyhrievanie sedaciek , zachovale a top stav :)

Len je to 330D , cize spotreba okolo 6-7l /100km

spider207

Piatok, 19. Marca 2010, 15:13

Ahoj.. uvažuješ dobrým smerom ako tak pozerám :D
Nevyzerá zle, ale neviem či je ten diesel dobrá voľba na behanie po meste.. inak auto vyzerá celkom zachovalo, ale osobne neviem povedať či je to drahé abo ee - e46 v dieseli moc nesledujem :wink:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Duffy

Piatok, 19. Marca 2010, 19:54

preco chces prave BMW ? preco prave 1er ? zbytocne drahe , zbytocne male , drahy servis , drahe auto , drahe diely.
preco si nekupis napr suzuki swift ? na to co si napisala ti BOHATO postaci , kupis si za 10t eur nove auto. pokial viem ,
nekradne sa , je dostatocne priestranne , relativne jednoduche , aj taky zensky dizajn a stym veci spojene. mal som na par dni
pozicanu 1.3ddiS a mozem skludom povedat , ze nejake posrate e87 sa moze skryt do kuta a tam sa hanbit. ten dizel je malinky , rychlo sa zohreje a zerie 4l. tak si za 10t eur kupis nejaku vyhonenu rachotinu , kde stale budes musiet neico opravovat , nieco riesit. isiel by som na tvojom mieste skor inou cestou.je kopec malych , sikovnych aut do mesta , ktore s radostou splnia tvoje poziadavky.

este moj dedo stary mi dal jednu radu , ktorej sa drzim : ak si chces kupit vec za X penazi , musis mat k dispozicii minimalne 1.5xX penazi. keby nahodou.

palo
Auto: e34

Piatok, 19. Marca 2010, 20:16

duffy ma pravdu o tej jednotke,jedna vec je auto kupit a druha ho potom servisovat.poradim ti ak chces imidz tak si kup napr.mini cooper,tiez je to male a sikovne aj ked tiez dost drahe,ak ti je jedno ake auto tak kup swifta a ak chces bmw a nic ine tak kup e46 a co sa velkosti tyka,moja frajerka jazdila rok do petrzalky s e39 tour a zvladla to.teraz sme kupili e46 aj s cuvacimy senzormi takze uz nieje o com.
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Sobota, 20. Marca 2010, 07:10

116 nekupuj ... je to vyslovene srot ... ten motor je nepodarok ... ma problemy z chodom na 3 niekedy 2 valce ... plus zlyhavaju jej retazove rozvody ...
odporucam precitat toto ...

tiez zdielam ten nazor ze 1 nie je az taka super ... priestorovo rozhodne

http://img42.imageshack.us/i/81143699.jpg/
http://img441.imageshack.us/i/64070489.jpg/
http://img534.imageshack.us/i/89765196.jpg/
http://img194.imageshack.us/i/70656797.jpg/

ja by som na tvojom mieste rozmyslal na mazdou 2

Duffy

Sobota, 20. Marca 2010, 10:16

bmwmpower82 napísal:
116 nekupuj ... je to vyslovene srot ... ten motor je nepodarok ... ma problemy z chodom na 3 niekedy 2 valce ... plus zlyhavaju jej retazove rozvody ...
odporucam precitat toto ...

tiez zdielam ten nazor ze 1 nie je az taka super ... priestorovo rozhodne

http://img42.imageshack.us/i/81143699.jpg/
http://img441.imageshack.us/i/64070489.jpg/
http://img534.imageshack.us/i/89765196.jpg/
http://img194.imageshack.us/i/70656797.jpg/

ja by som na tvojom mieste rozmyslal na mazdou 2

velmi dobry tip.

lovebmw
Kraj: Prešovský

Sobota, 20. Marca 2010, 16:44

rozhodne choď do nejakého malého japonského auta :) nieje to skoro vôbec náročné na údržbu a za takú cenu máš už skoro nové auto 8) http://www.autobazar.eu/sk/results.php? ... ada%C5%A5+!

spider207

Nedeľa, 21. Marca 2010, 12:16

Ono je pravda, že pokiaľ chceš auto na odvoz z A do B a pojem komunikácia auta s vodičom Ti je neznámy, tak BMW (a ešte 1er) do mesta je dosť frajerina :smile: Pokiaľ Ti ide o praktické auto a potrebuješ / chceš voliť čisto rozumom, tak u BMW asi neskončíš.. to je typ auta, u ktorého je treba pridať aj to srdce.. S tými malými japoncami súhlasím, sú to celkom spolahlivé autíčka a za relatívne slušné peniaze.. Ešte by som z nich spomenul napr Toyotu Corollu (staršiu) alebo za 10tis € by mohla byť aj nová Yariska.. Ale tou Mazdou takisto nič nepokazíš, to isté platí aj o Swifte.. Hovorím, záleží na čo auto potrebuješ a čo od neho očakávaš.. Ak A --> B, tak je BMW (a obzvlášť 1er) dosť frajerina, aj ked zlá voľba by to nebola (s primeraným motorom) :wink:

BMW E30 318i...ex

Duffy

Nedeľa, 21. Marca 2010, 13:54

spider207 napísal:
Ono je pravda, že pokiaľ chceš auto na odvoz z A do B a pojem komunikácia auta s vodičom Ti je neznámy, tak BMW (a ešte 1er) do mesta je dosť frajerina :smile: Pokiaľ Ti ide o praktické auto a potrebuješ / chceš voliť čisto rozumom, tak u BMW asi neskončíš.. to je typ auta, u ktorého je treba pridať aj to srdce.. S tými malými japoncami súhlasím, sú to celkom spolahlivé autíčka a za relatívne slušné peniaze.. Ešte by som z nich spomenul napr Toyotu Corollu (staršiu) alebo za 10tis € by mohla byť aj nová Yariska.. Ale tou Mazdou takisto nič nepokazíš, to isté platí aj o Swifte.. Hovorím, záleží na čo auto potrebuješ a čo od neho očakávaš.. Ak A --> B, tak je BMW (a obzvlášť 1er) dosť frajerina, aj ked zlá voľba by to nebola (s primeraným motorom) :wink:

podla mna 1er neni bmw. je to len nejaka skomolenina. jedine co je OK je podvozok. o tom pomlcim. ale ostatok? dizajn je subjektivna zalezistost. co ma viac sklamalo je kvalita pouzitych materialov, lacne vrzgajuce plasty, nekvalitne licovanie.atd atd atd.a ta cenovka ? im snad musi prasit. nevidim dovod davat tolko penazi za take auto. a su aj ine lacnejsie auta ,ktore maju styl.

Emmica
Autor témy

Nedeľa, 21. Marca 2010, 23:06

Cafte,

Dikesko za vase postrehy a tipy :-) je to nice, ale zhrniem to asi takto nejako:
Male japonske auta - nejako extra nemusim, napr. to odporucane Suzuki Swift - vobec nie! Je mi uplne jasne, ze na premiestnovanie z bodu A do B je to fajn auto, ale proste ked sa mi nieco nepaci tak si to jednoducho nekupim! 1 -tkovu radu som si vybrala preto, lebo sa mi zdalo vo vsetkom vyhovujuce (samozrejme s info o drahom servise naprosto suhlasim a tiez to velmi zvazujem este)
Ja viem ze je na tom kus pravdy, ze za budget aky mam ja k disp. sa da kupit skoro nove ale emnej in style auticko, ale ja nechcem nejaku mini srandu proste...chcela by som uz poriadnejsie auto, a Mini Cooper sa mi tiez nepaci :-(
Ja viem, ze mam na celu tuto zalezitost strasne zensky pohlad (paci-nepaci) a technicke parametre a uvahy o nahradnych dieloch a servisoch su az na druhom mieste, ale samozrejme snazim sa brat do uvahy vsetky nalezitosti a tam patri aj vzhlad auta (zvlast u nas bab) :-)
Len pre info aby ste si nemysleli ze fakt to musi byt stoj co stoj tvrdohlavo len BMW, velmi sa mi pozdava aj nova Ibizka napr.alebo aj Honda civic....

E.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných