... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
aladar napísal:leon24 napísal:
Tak to som zvedavy na tie podrobnejsie info
Pokúsim sa z neho niečo vytiahnut,len neviem či Ty budeš rozumiet tej odbornej terminológii čo sem napíšem.
aladar napísal:Tak mám vymenené už aj čerpadlo.Auto išlo ako švajčiarske hodinkyČaute.Prebehol som cez diagnostiku.Jeden známi môjho známeho,taký garážový,ale celkom schopný mechanik.Nemám ešte kompletne info ale,vraj niečo bolo s riadiacou jednotkou(opravil),vadné neaké čidlo na vstreky(opravil alebo vymenil)a palivové čerpadlo ktoré chvílu išlo chvílu nie.Vymenené dočasne z WV ktorý má ale slabý tlak,takže auto síce už jazdí ale viacmenej len na velmi nízke otáčky.Pri vyšších otáčkach čerpadlo nestíha svojim tlakom.Mám objednané originál BMW čerpadlo a po výmene by to malo byť O.K.![]()
Ked bude nakomplet(cca 4-5 dní)zistim podrobnejšie vyskytnuté závady a dám info.
Miky e30 napísal:Skús pozrieť nastavovač volnobehu alebo hadice na sanie za prietokomerom deravé vypadnuté. Chova sa to ako keby prisaval falošný vzduchNechcem otvárať novu tému, len popíšem čo predvádza motor M20 mojej e30. V posledných dňoch, volnobeh bez ohladu na teplotu motoru, 1200 ot, ale dnes dalšie ukážky, chvílkami volnobeh za studena 2000 až 2500, potom ďalšie, motor zhasínal, primitívne som ho udržal v otáčkach dorazovým šrobkom, na odpojenie váhy a volnobežného ventilu reaguje vypnutím, jazda do Žiliny celkom v pohode, vyššia spotreba. Cestou s5 do Zlína na volnobehu bez záťaže kmitanie obrátok medzi 600 až 900 , tak raďte, reaguje na pustenie plynu normálne, spotreba na nulu
![]()
![]()