tiez ak mozem pridam svoj nazor.
len tak som si prebehol tuto temu, necital som vsetko do podrobna.
jedine co ti ale chcem povedat je, ze sa nezadlzuj. mozno by si zvladal v pohode splacat, nasiel by si si robotu a tesil by si sa ze mas auto aj robotu a vyjebabral si so systemom. ale moze sa stat opacna vec, roboty nebude, ale to neznamena ze ucty nebude treba platit. benzin (a este k tomu do e36) ta bude stat dost, pocitaj poistku, neaky ten spotrebny material atd...
si predstav zit v strachu co ak nahodou .. si v robote, sef ta buzeruje, ale nemozes si ani len otvorit hubu aby ta nevyhodil lebo vsetko co si sa snazil vybudovat padne. ta kopa stresov ti za toho baworaka teraz nestoji. ako tu viac ludi povedalo : auta boli aj budu. v dnesnej dobe su dolezitejsie ine hodnoty.
pisem inak aj preto, lebo som podobnu situaciu zazil. mal som 18, pol roka vodicak, ukoncena SS, no treba mi auto. vyhodnu kupu som nasiel, peniaze neboli, pozical som si, ved to splatim. kriza, roboty nikde, brigady sem tam, problemy s tym co mi prachy pozical, nasledne stres v rodine atd atd... nastastie som si nasiel brigadu na dlhsie obdobie a dalo sa to utiahnut potom, ale bolo to o stasti len. za ten stres a nervy to nestoji ...
ked potrebujes auto, tak nejaku feliciu favorita, urcite najdes aj schopneho nevyhoneneho. ja som mal stastie na fiat, starsi odo mna, jazdim rok iba s beznou udrzbou, nenechal ma nikde, je to benzin ale uz som do nho lial aj dizel a vodu do ostrekovacov.
keby mam moznost zazit to znova, auto si uz nekupujem. radsej si odlozim peniaze, chodit busom neni az take strasne. ty tiez sa radsej zameraj na skolu a nejaku pracu, ak budes sikovny pojde vsetko

drzim palce
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)