... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
l_Kubko_l
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Leasing nie, co uver?!, poradte prosim.

Štvrtok, 6. Mája 2010, 22:04

chalan nemas pracu,prachy... tak sa NA TO VYJEB :!: to ti radim uprimne, a nie ze by som ta tu chcel dojebavat...
mozno si este mlady, a este do toho tak nevidis, mas pred ocami svoj sen, ale nesnaz sa ho splnit za kazdu cenu... o auto sa treba starat-poistka,servis,benzin...
pockaj kym budes mat pracu, nieco nasporis...a mozno to budes vidiet trochu inak
ak vazne potrebujes nejake premiestnovadlo tak si kup nejaku staru feldu za par supiek a mas

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Mája 2010, 03:12

tiez ak mozem pridam svoj nazor.
len tak som si prebehol tuto temu, necital som vsetko do podrobna.
jedine co ti ale chcem povedat je, ze sa nezadlzuj. mozno by si zvladal v pohode splacat, nasiel by si si robotu a tesil by si sa ze mas auto aj robotu a vyjebabral si so systemom. ale moze sa stat opacna vec, roboty nebude, ale to neznamena ze ucty nebude treba platit. benzin (a este k tomu do e36) ta bude stat dost, pocitaj poistku, neaky ten spotrebny material atd...
si predstav zit v strachu co ak nahodou .. si v robote, sef ta buzeruje, ale nemozes si ani len otvorit hubu aby ta nevyhodil lebo vsetko co si sa snazil vybudovat padne. ta kopa stresov ti za toho baworaka teraz nestoji. ako tu viac ludi povedalo : auta boli aj budu. v dnesnej dobe su dolezitejsie ine hodnoty.

pisem inak aj preto, lebo som podobnu situaciu zazil. mal som 18, pol roka vodicak, ukoncena SS, no treba mi auto. vyhodnu kupu som nasiel, peniaze neboli, pozical som si, ved to splatim. kriza, roboty nikde, brigady sem tam, problemy s tym co mi prachy pozical, nasledne stres v rodine atd atd... nastastie som si nasiel brigadu na dlhsie obdobie a dalo sa to utiahnut potom, ale bolo to o stasti len. za ten stres a nervy to nestoji ...
ked potrebujes auto, tak nejaku feliciu favorita, urcite najdes aj schopneho nevyhoneneho. ja som mal stastie na fiat, starsi odo mna, jazdim rok iba s beznou udrzbou, nenechal ma nikde, je to benzin ale uz som do nho lial aj dizel a vodu do ostrekovacov.
keby mam moznost zazit to znova, auto si uz nekupujem. radsej si odlozim peniaze, chodit busom neni az take strasne. ty tiez sa radsej zameraj na skolu a nejaku pracu, ak budes sikovny pojde vsetko ;) drzim palce
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

m4x
Autor témy
Auto: E60 545i

Piatok, 7. Mája 2010, 10:17

Ja si cennim kazdy Vas nazor a beriem ho navedomie.
No ako hovorim, problem so splatkami nebude, teraz som nezamestnany a dokazal by som ho splacat, dokazal by som liat benzin. Jednoducho mam na to a budem mat na to.

Poviem to tak :-)
Idem si za svojimi snami ;-)
- Nech tu teraz skace do mna ako chce, ja som rozhodnuty a radsej si ten sen splnim ako si ho nesplnit ked nemam tusenia co bude zajtra.
- Je to moj dlhodoby sen od 8mich rokov, uz vtedy som bol pevne rozhodnuty a som aj dnes.
- To auto ma nezabije, keby bolo horsie, auto odstavim, pripadne predam a doriesim si svoje problemy, respektive kym budem opat na tom lepsie, ale pojdem si za svojim nadalej.

Kazdopadne stale to tu nechavam otvorene a este som nic nekupil a nikde sa nezadlzil, takze nechavam tomu aj otvoreny priestor. Nechcem predbiehat buducnost, takze uvidime.

Dakujem vsetkym, ktori sa doposial zapojili do debaty a obohatili to tu nejakym nazorom, kazdy si cennim a beriem k srdcu. Tymto este tuto debatu urcite neuzatvaram a uvidime ako sa to cele vyvinie casom ;-) Dakujem.
!!! Obrázok ???

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket

Piatok, 7. Mája 2010, 10:44

Max, ale pokial nemas problem splacat, tak nemas problem ani setrit, dokonca ti to este pojde urcite rychlejsie ako splacat, lebo nemas uroky:) Porozmyslaj nad tym, ze budes radsej rok-dva setrit, za ten cas aj klesna cena tych aut. Uver na auto je podla mna z principu dost hlupost pokial clovek to auto nutne nepotrebuje (rodina, zamestnanie, penazi ma dost, ale potrebuje ich tocit atd.). Jasne, je fajn mat tu vec hned a uzivat si ju, ale ked si spocitas o kolko to preplatis (nehovoriac o strese so zadlzenia), tak napriklad mozes ist za tie prachy na moc peknu dovolenku/usetrit si ich ako rezervu, alebo hocico ine.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

Pežot

Piatok, 7. Mája 2010, 10:45

Nezvyknem písať na fórum, ale ...

prečo si nezaložíš vkladnú knižku a tam si neposielaš peniaze, ktoré by si ináč dával banke ako splátky? Boli by to tvoje peniaze a našetril by si ... dá sa to riešiť aj ako trvalý príkaz a nepotrebuješ ručiteľa ... obídeš všetok stres ... atp.

Ako vravíš, si schopný splatiť úver, ale šetriť nie ... prečo?

SR-182 AT

Pondelok, 10. Mája 2010, 09:04

najprv nasetri a potom nieco kupuj!!!
radi ti to tu kazdy a vie preco!
ver tomu ze je to ta spravna VOLBA!!! a nechod zbytocne hlavou proti muru ](*,)
BMW 520i e39, 170ps, rv.9.2000

120dA
Auto: bmw 120dA
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Mája 2010, 14:14

Kamo pises ze si student.Neviem ako to je presne,ale viem ze skoly ponukaju studentom pozicky za ozaj smiesne uroky a mozes to splacat tusim aj 2 roky po skonceni skoly.Vela mladych si ich berie a potom sa snazia tie peniaze otocit.Skus sa popytat v skole na studijnom,tusim je to garantovane statom.Vela zdaru!

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 16. Mája 2010, 09:41

tak tak ja som bra lna auto tiez studenstku pozicku... su tam velmi dobre uroky... nikto ti take neda ;)
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 255 neregistrovaných