... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Re: potrebujem pomoc pri vybere autoradia

Nedeľa, 2. Mája 2010, 20:07

super, vďaka za odpoveď.. hádam sa dethXtreme neurazí, že som tu trošku zašpinil jeho tému, ale o týchto beckeroch sa veľa nepíše, tak si myslím, že každé info je dobré (najmä od ľudí, čo s tým majú skúsenosti)
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

PetoK
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 2. Mája 2010, 21:53

JJ, max súhlas s 1morok ... to je hneď vidieť že takéto veci napíše človek čo sa vyzná a neorientuje sa iba podľa super článkov v autohifi časáku plnom výmyslov...
Samozrejme každé normálne slušné rádio má max. 15-18W RMS na kanál,pri rozumnom skreslení... viac je nemožné dosiahnuť bez DC/DC meniča ktorý zdvihne napájanie koncovým stupňom... Ale to je škoda vysvetlovať ľuďom, ktorí sú presvedčení že rádio s 4x50W je lepšie ako s 4x30W... pritom používajú rovnaký koncový stupeň. Bohužial dnes tomu 99% ludí nerozumie a práve na tom je postavený celý biznis okolo autohifi. Nejdem ani radšej komentovať xxx tisíc Watt-ové subwoofery, zosilňovače na báze perpetuum mobile s účinnosťou viac ako 500% a podobne.

Čo sa týka značky Becker, jediný problém je že je málo známa medzi bežnými užívatelmi... inak nemám žiadnu výhradu, sú to špičkové mašinky... požívajú už dávno revolučné spracovanie signálov na báze výkonných DSP procesorov, neskutočné prepracované tunery atď... sám mám také a nie je o čom... inú značku nechcem...

1morok
Auto: 330ci smg

Pondelok, 3. Mája 2010, 09:19

inak ak by mal niekto záujemo o becker traffic pro highspeed 7820, mám na predaj
je to cd tuner s navigáciou, je ktomu aj gps anténa a nejaké origo mapy, síce staršie ale aktuálne sa dajú stiahuť na nete
za nejakých 100eur

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 3. Mája 2010, 09:45

obzri sa za alpine cda 9880r sedi aj podsvietenie ... oranzove..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

spider207

Pondelok, 3. Mája 2010, 10:54

birki napísal:
obzri sa za alpine cda 9880r sedi aj podsvietenie ... oranzove..

a nie je tam len zelene?
ak niesi na rocny tak mozno by stacilo aj alpine cde-111rm..
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Pondelok, 3. Mája 2010, 11:06

Co sa tyka kvality pioneer, poviem ti to asi takto.
Robil som na reklamaciach, v predajni sme predali hooodne pioneerov a reklamacie skoro ziadne, povedzme 3 za rok a z toho 2 boli neuznane pre odpalene koncaky lebo boli "odborne" zapojene.

Osobne mam pioneer a som spokojny, tuner vyborny a kvalita zvuku vysoka uroven. Aj ked si dovolim troska pochybovat, ze radio za 60€ bude mat svetoborny zvuk, na druhej strane vsak bude lepsi ako u inych znaciek.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 3. Mája 2010, 11:08

spider207 napísal:
a nie je tam len zelene?
ak niesi na rocny tak mozno by stacilo aj alpine cde-111rm..

9880 ma aj oranžové /resp jantárové podsvietenie.
http://www.alpine.sk/products/details/c ... 9880r.html
predtým som mal 9881, to malo tiež jantárové a pekne ladilo s origo podsvietením

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 3. Mája 2010, 12:14

ale v celku ked chces pocuvat radio tak asi panasonic (schopne tunery za tie peniaze)ak tam sem tam pustis aj original cdcko tak alpine.. a daj si pozor nech to ma aspon jeden par RCA vystupov netusis kedy motyka vystreli :)
a chalani pravdu vravia bez zabudovaneho menica napetia nedokaze radio dat viac ako 22RMS co je maximum pri 12voltoch a 60 percentnej ucinnosti repro
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

spider207

Pondelok, 3. Mája 2010, 15:46

Mimo napísal:
9880 ma aj oranžové /resp jantárové podsvietenie.
http://www.alpine.sk/products/details/c ... 9880r.html
predtým som mal 9881, to malo tiež jantárové a pekne ladilo s origo podsvietením

ja taaak, ja som proste typický chlap a poznám základné farby ako používa Win - 16 farieb :D také ako azurová, tykrisová, jantárová a pod, to mi veľa nepovie :lol:

BMW E30 318i...ex

Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 3. Mája 2010, 18:47

Pozri si na Ebay, ja som tiež odial kupoval a za 100e už s postou som vydrazil Alpine, ako nové. A má to aj pripojku AUX.
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

dethXtreme
Autor témy
Auto: e36 323i

Pondelok, 3. Mája 2010, 23:16

no...to je skvele ked sa presunie tema:D potom aby to clovek hladal po celom fore :lol: :lol:
no chlapci vdaka za reakcie :) vidim ze nazorov je tu ajajaaaj :D ale to je v pohode :) aa kedze nikto nema vyslovene negativnu skusenost s pioneer-om, tak som asi rozhodnuty...mam este cca 2 tyzdne cas, kym pridu €, ale ak dovtedy neobjavim nic lepsie, berem to, co som dal v prvom prispevku...dizajnovo sa mi paci, podsvietenie (cervene) bude celkom ladit, je to funglac, takze 2 roky zaruka, ma slusne rozhrania a myslim ze za cenu 1980 CZK asi nic lepsie nenajdem:) co sa tyka vykonu (prikonu) tak ten absolutne neriesim...je mi jasne ze 4X50 to nema ale hrat to hadam nejak bude :) ci nie? vsak radio co tam mam teras ( asi 300 rocne sony) ma napisane 4X45 a k hlasitosti alebo kvalite zvuku az take vyhrady nemam, takze toho by som sa nebal...aa ano, tento pioneer co o nom uvazujem ma 1 RCA...sice s tym asi ziadny high end audio zazrak nevytvorim, ale pre pripadny zosilovac/woofer myslim ze staci :) nie? alebo mate este nejake napady, rady alebo postrehy? ak ano tak sem s nimi :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných