no...to je skvele ked sa presunie tema:D potom aby to clovek hladal po celom fore
no chlapci vdaka za reakcie :) vidim ze nazorov je tu ajajaaaj

ale to je v pohode :) aa kedze nikto nema vyslovene negativnu skusenost s pioneer-om, tak som asi rozhodnuty...mam este cca 2 tyzdne cas, kym pridu €, ale ak dovtedy neobjavim nic lepsie, berem to, co som dal v prvom prispevku...dizajnovo sa mi paci, podsvietenie (cervene) bude celkom ladit, je to funglac, takze 2 roky zaruka, ma slusne rozhrania a myslim ze za cenu 1980 CZK asi nic lepsie nenajdem:) co sa tyka vykonu (prikonu) tak ten absolutne neriesim...je mi jasne ze 4X50 to nema ale hrat to hadam nejak bude :) ci nie? vsak radio co tam mam teras ( asi 300 rocne sony) ma napisane 4X45 a k hlasitosti alebo kvalite zvuku az take vyhrady nemam, takze toho by som sa nebal...aa ano, tento pioneer co o nom uvazujem ma 1 RCA...sice s tym asi ziadny high end audio zazrak nevytvorim, ale pre pripadny zosilovac/woofer myslim ze staci :) nie? alebo mate este nejake napady, rady alebo postrehy? ak ano tak sem s nimi :)