... všetko o BMW ...
dethXtreme napísal:skvor CD...a to co mam v aute momentalne ma uz problem s klasickymi CD a nie to este MP3 alebo nieco podobne...aaa cenova kategoria ako to, co som uviedol ako priklad... cca 60 € +/- 10€ :) vravim ze za to nechcem dat strasne peniaze :)
aa nebolo by odveci keby sa niekto vedel viadrit k pioneerom ako takym...ja som mal moznost pocut hrat pioneer ale uz dost davno, no nepametam si, ze by v tom zvuku bolo nieco, co by mi vadilo :) aa zasadne nechcem znacky tipu sencoor, daevoo, hiundaj a podobne :)
dodoIPD napísal:kup "jazdenku"
asi to bude nejaka lopka ale to ti uz moze byt jedno ,kedze to uz je ajtak ukradnute , samozrejme kebyze viem ze to je kradnute to nekupim , ale ak to neviem...
ja som kupil super Pioneer zo vsetkym (aux,usb,4 vystupy,cd,mp3...) za 70 eur .
1morok napísal:podľa mňa tam najlepšie pasuje nemecký becker. nenadarmo ho bmw ponúkalo ako príplatkové rádio do e36 a e46
vyzerá ako nejaké šitové origo rádio(pre tých ktorí ho nepoznajú) ale má špičkový zvuk a neprekonaný príjem tunera(má dva nezávysle pracujúce tunery)
akurát že nemá skoro žiadnu výbavu, to je nevýhoda ak plánuješ v budúcnosti lepšie audio
ale becker je drahý a aj ojazdené kusy idú drahšie ako ostatná komercia
dethXtreme napísal:zdravim...kedze mi radio v aute uz dosluhuje, rozhodol som sa ho vymenit za nove. nehodlam do radia investovat obrovske peniaze, a preto sa obraciam na vas, ci by mi niekto vedel podadit...ja osobne zvazujem toto
http://www.az-elektro.cz/autoradia/pioneer-deh-2200ub
je za priatelnu cenu a vyzera ze ma celkom dobru podporu prehravanych formatov / zdrojov.
aky mate na toto radio nazor? nema s nim niekto skusenost? alebo ak viete poradit, nieco podobne v tejto cenovej relacii, tak som otvoreny kazdemu napadu...popripade ak mate niekto na predaj, tak by som zobral aj "jazdene"...
a este ma napadlo.ma toto radio perspektivu, ak by som sa niekedy rozhodol pre silnejsiu audio zastavbu? myslem nejaky ten zosilnovac, woofer a tak...opet nic obrovske :) dakujem za kazdu radu a napad :)