No takze po skoro roku co auticko mam som sa rozhodol zavesit sem neaky ten pribeh o nom. Takze zaciatok bol asi taky, ze som si vybavil peniazky na auticko a pozeral som internetove stranky asi pol roka s tym ze som hladal neake to BMW

vedel som ze chcem stresne okno a musi to mat vyhrievane sedacky ostatok ma netrapil a este to muselo byt coupe. Po pol roku hladania som siel na znamu stranku mobile.de kde som si vsimol ze jedna E 36 isla s cenou dole o tisicku, tak som sa rozhodol, ze zavolam. Po telefonate s majitelom, ale prisla smutna sprava, ze dotycny pan majitel nie je ochotny predat auto mimo stat tak som smutne siel pozerat dalej. na druhy tyzden som nasiel zase jednu za super peniaz a povedal som tato bude moja a tak sme volali do nemecka do autobazaru. Zistovali sme ako je na tom auto pretoze malo dost nabehane a cena sla dole na uplne minimum. Po telefonate nam povedali ze auto je v super stave akurat korozia na predku. Nechapal som preco tam je korozia ked skor skoroduju blatniky ako maska. Celu noc som nemohol spat rozhodol som sa ze po to auto pojdeme obvolal som kamaratov s tym, ze potrebujem ist do nemecka a nemal som auto. Naslo sa auto aj so soferom, dalsi problem kto vie perfektne po nemecky a je ochotny so mnou tam ist. Aj taky clovek sa nasiel a este sokm bral kamarata a aj klubaka Swetra ako odbornika na auto. Odchadzali sme v noci o jedenastej do nemecka. Cesta bola fajn az na tie okresky v PL, ale potom uz len dialnica po 1000 km z MT sme tam konecne dosli. Prisli sme do bazaru a auto uz bolo vonku odparkovane a ked som ho zbadal hned som vedel ze bude moje aj keby som ho mal po dieloch doniest na slovensko. Po dokladnom obzreti auta sme sli vybavit potrebne veci a na urad pre prevozne znacky. Ked uz som mal znacky na aute tak som bol najstastnejsi clovek na zemi

..... Sli sme natankovat a hura smer SK. Po dlhej a namahavej ceste plnej spoznavania som bol rad, ze som dosiel domov aj s autom bez problemov. Auto som mal este len chvilku a uz muselo ist prec pretoze jeden z kamaratov co somnou sli do nemecka mi povedal, ze mi ho kompletne prihlasi a ja nemusim mat o nic starost. Vedel som, ze takuto vec uz riesil tisic krat tak som teda dobrovolne nasilu odovzdal kluce aj s papiermi. Po dlhom tyzdni aj pol zrazu telefonat. Prid si po znacky. Hura vtedy som uz vedel ze je vsetko v suchu. No takze touto cestou by som sa chcel PODAKOVAT Pietovy, Lacikemu a Swetrovy za ich pomoc s autom nebyt Vas tak doteraz jazdim pesobusom

......
No neake tie specifikaci :
typ: BMW 323i
karoseria: kupe
farba: cosmosschwarz metalic
motor: M52B25
najazdene 273xxx pri kupe skoro po roku u mna 292xxx
vybava:
0440 - nefajčiarsky paket
0534 - automatická klimatizácia
0255 - športový volant
0314 - zrkadlá so štítom
0354 - slnečná fólia na prednom okne
0401 - strešné okno elektrické
0415 - zadná roletka
0423 - velúrové koberčeky vo farbe
0473 - lakťová opierka
0481 - športové sedačky
0494 - vyhrievané sedačky
0498 - zadné hlavové opierky
0520 - hmlovky
0556 - vonkajší teplomer
0806 - tretie brzdové svetlo
Auto bolo tuknute spredu aj zozadu, ale nie neako moc, zistil som to podla nadhernej oranzovej veci na kufry a novom M-paket prednom narazniku a uz spominanej hrdzi na maske.
Opravy a upravy no bola menena maska teraz niekedy pojde do metly aj s ladvinkami, olej aj s filtrami uz druhy krat od kedy ho mam, kabinovy filter pretoze ten stray bol cierny ako moje auto

, a neake prkotiny co chybali krytka na svetlo jedna ladvinka bo ta stara bola cela polamana dik Bagoo, zimne gumy aj s plechacmi, predne a bocne smerovky od Tomangera a zadnu optiku som vymenil DodkovyIPD mal som seriovu a on mal krystali tak sme spravili fajnovy obchod a skoro som zabudol AE CCFL aj s ciernymi znakmi od Crumara. Auto bolo na diagnostike a ta nic neukazala takze je vsetko tip-top ako ma byt.
Plany: je ich vela len financi je malo a teraz ked som nepracujuci tazko sa daco riesi, ale najskor asi lak bo uz korozia sa objavuje nie vela, ale mna to sere takze este sa uvidi a nabuduce napisem co by som este chcel vymenit, alebo vylepsit .......