... všetko o BMW ...
patres napísal:typicke.....akonahle dojde na spotrebu tak uz je 320i napixu.
Jasne papa to skoro ako moja 2,8 ale nikdy tak nepojde aj ked je to generacne ine auto.
Bolo to tu riesene miliardu krat. Musis sam vediet co hlavne chces az potom pozerat inzeraty.
pablo888 napísal:akoze sorry "bastard" fakt divny nick inac![]()
![]()
alee mozol si si zalozit aj vlastnu temu alee no ved newadi
kazda rada je uzitocna pre mna takze v pohode..a inak aj ja som si vsimol ze niektory su tu trosku drzy
kupujeme svoje prve BMW tak chceme poradit od vas co tomu uz trosku rozumiete...a nepotrebujeme vysmesne komentare k tomu
dracik.bmw napísal:To co usetris na nafte.To potom drbnes do opravy ked sa ti daco podrbe...Uz sa dost ludi natom oklamalo!!!Ak sa mylim tak ma opravte...
pablo888 napísal:aky je vas nazor na toto ??? http://www.autoscout24.cz/Details.aspx?id=vhdvlcz3vc1t
bastard napísal:expert sice niesom,ale vsimol som si,ze je to rocnik 99 a ma 150 koni,ja co som pozeral je 2001,a ma 170 koni.tak asi to "tvoje" ma 12ventilov,ten "moj" 24.cize ak pozerame cenu,tak sa to neoplati az tak,ako kupit 320 V6 24v 170k za 6350 eur,ale akoze ide len o teoriu,nechcem sa hadat,alebo nic take,lebo mozno keby si kupil tento co si nasiel,mozno by sa ti to 100x oplatilo,lebo mozno bolo setrene auto, MOZNO
jararak napísal:bastard, ak ide o teriu tak kazdy 6 valec v bmw od 90 ma 24 ventilov, poniektore aj pred :), cislo ktorym je oznacene auto neznamena vzdy objem, zvecsa to je len zaradenie podla vykonu, 323 je aj 2,3 aj 2,4 aj 2,5 liter a tak isto 323 2,5 liter ma 170 koni rovnako ako to co sa oznacuje ako x20 ale v skutocnosti to ma 2,2 litra
plus zamorejme aj pocet vanosov a pouzity material rozhoduje, cas od casu je to hlinik, niekedy magnezium a tak dalej
bastard napísal:no tak mi prosim este vysvetli teoreticky co to je VANOS?viem,ze je to frajerska vecicka,ale co to je?podobne,ako u hondy VTEC?
bastard napísal:no to som uz zistil,ze nafta bmw ma slabe vstrekovacie cerpadlo,hlavu,a po urcitom case,ked sa neaobera s turbom tak ako by malo,tak aj to odide,a to nie je 50 centov.tak preto rozmyslam aj ja tak,ze radsej minam peniaze na benzin,ako na opravu
BMino napísal:to zrejme hovoris o 100 kW a starsich, aj ked 100kW ma slabinu akurat tak cerpadlo, ale to je vec raz za 300 000 km