... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Re: kupa prveho BMW

Sobota, 24. Apríla 2010, 10:01

no len treba upresnit na akych slovenskych autach odchadzaju cerpadla pri 150k, Neviem co su za smejdy common raily motory, ked su tam stale problemy s vstrekovacmi, cerpadlami a podobne. Na sprostom starom dobrom TDI z koncernu toto nie je ziadna tema. Moje som kupil ked malo vraj 150 teraz ma okolo 230k a turbo povodne cerpadlo neviemze nejake je, vstrekovace som vymenil pri okolo 200 za vacsie. Na tom hnusom disly za mi za 6 rokov pokazili veci spolu asi za 2000 korun takze asi toko k dislom.

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 24. Apríla 2010, 18:03

A čo čakáte páni? Chcete si kúpiť BMW. Nenapíšete aké? Či trojkové, alebo 5er, či kombík alebo kabrio... či automat alebo manual. Jediné čo sem dáte je nejaký pofidérny inzerát s ,,trojkovým BMW 2001 za 7500 euro,, .. Ak si idem kupovať auto je jedno či za 1000 alebo 5000 euro, tak si sadnem, googlim popozerám recenzie, nájdem niekoho kto také auto má a idem sa osobne pozrieť, dať kávu... Potom skočím za svojim mechanikom a opýtam sa na jeho skúsenosti. Potom ak ma napadne sa zaregistrovať na fórum, tak si prečítam pravidlá fóra a prispievania na ňom.

Ak založím tému, tak ju založím podľa pravidiel. Potom sa niet čo čudovať keď je niekto ostrejší a podobne. Ak tu budeš dlhšie, tak zistíš že je tu strašne veľa podobných ZBYTOČNÝCH tém.

Ak mám mesačný plat 500 euro, ak mám hypotéku či úver na dom. Tak ja osobne by som nerozmýšľal na nejakým starším ale aj novším BMW, ale obhliadol by som sa po dostupnejšom aute. BMW nie je to naj.. zvlášť potom keď prídu komplikácie v práci a rodine. BMW sú aj budú, tak radšej počkať.

Tož môj názor.

Ondro

pablo888
Autor témy
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 25. Apríla 2010, 10:55

Len pre informaciu pan cosmo :D citujem s mojho prveh prispevku :P "konkretne zhanam BMW radu 3 E46 320i " treba asi lepsie citat a ten inzerat som dal preto ze som chcel vediet vas nazor na to auto a podla toho sa nejako zorientovat .... a pre tvoju informaciu ano cital som uz vela recenzii,cital som vela veci uz aj tu na fore,v Pc mam stiahnuteho vela materialu o tom co pozerat a tak....a to ze som chcel radu aj od vas za to chces mna alebo aj niekoho ineho odsudzovat ??? chcel by som vidiet teba ked si kupoval svoje prve BMW a ked si sa sem prihlasoval a chcel si nejaku radu :P pre teba je mozno ta tema zbytocna alee ja som potreboval radu tak som to chcel mat vsetko v kope ... sorry alee nikto ti radit nekazal ked nechces tak nemusis :D

pablo888
Autor témy
Kraj: Trnavský

Sobota, 1. Mája 2010, 15:47

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bando a 6 neregistrovaných