... všetko o BMW ...
Little player napísal:Ale benzin nemam po 0,60€ / L.... To je jedina vec preco zhanam naftak. Inac 323ci, alebo 328ci je ideal
herri13 napísal:
Ale do kedy budes mat naftu za taku cenu a ked sa ti daco doserie na motore tak sa cena nafty dorovna k cene benzinu, spytaj sa Tajtrlika co ho stala penazi a nervy jeho 318tds-ka.
Little player napísal:Potrebujem rychlu radu. Som bol pozerat jedno TDS-ko. Vraj ma menej ako 200tis. km. Ide o to ze okolo 800-1000ot/min auto zacalo trhat. Ci je to normalne,alebo to moze byt zavada. Existuje nejaky motorovy test, aby som zistil ze je motor ok ?
BMino napísal:
startovalo to normalne?
kasli na to, pokazeny diesel nekupuj, moze sa ti to skaredo vratit
Little player napísal:Ale benzin nemam po 0,60€ / L.... To je jedina vec preco zhanam naftak. Inac 323ci, alebo 328ci je ideal
Little player napísal:Dík za odpovede. Nejaky cas uz uzivam TD. K tomuto motoru sa chcem spytat ci sa do nich montovalo nieco ako obmedzovac proti vytacaniu za studena. V niektorych som sa viezol a kym nebol zohriaty tak otacky nechceli vystupit nad nejakych 2000 +/-. Majitelia vraveli ze je to obmedzovac. Jeden mi ale povedal ze je to chybna nejaka elektronicka tryska.