... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bikemann napísal:
chlape ty sa nejak v tych sumach vyznas.. kde byvaju take aukcie? zobral by som si jednu X5 za 3400e
Maťko009 napísal:a čo by si s ňou ty debil robil???
popi24 napísal:vela krat tu už bolo povedané že pokial je auto určené na lopku tak sa človek môže aj posrať. niečo pravdy na tom bude ale myslím si že pokial je človek šikovný mechanik tak sa riešenie určite musí nájsť. a DAŤ si namontovať alarm alebo vypínač niekým iným ako sebou to je PRVÝ a HLAVNÝ krok k tomu že sa s autom môžte potencionálne rozlúčiť.
ja osobne by som to možno riešil tak že by som si spravil aspon dva vypínače rôznej funkcie a velmi hlasité fanfáry so samostatným napájaním to je vec ktorá ma momentálne napadla. a keď auto chcú odtiahnuť tak predsa existujú pohybové senzory.
no a čo sa týka chlápkov s 9mmtak jediné čo človeku v takomto prípade ostáva je vyzbrojiť auto nepriestrielnymi oknami, vystužiť dvere a chodiť zamknutý veď to nie je hanba. v dnešnej dobe.
Peppo napísal:bohuzial niesme v amerike, takze s tym strielanim by som bol opatrny. postrelis zlodeja ktory ti chce ukradnut auto a est ty pojdes do basy a dozivotne mu budes platit "bolestne"
u nas sa neoplati byt cestny a podctivy - skor naopak - taky ludia sa tu maju dobre.
M3driver napísal:
musis si dat pozor aby si ho "iba" zranil. potom si najdes svedka ktory ti dosvedci ze si ho vymakol a chcel na teba zautocit. bal si sa o zivot a majetok... bla bla bla![]()