... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
slimthug
Auto: bmw e39 528i
Kraj: Košický

Re: UKRADNUTE BMW E92 335i coupe KARBON

Sobota, 3. Apríla 2010, 14:33

skoda ze takych ludi zacina viac pribudat ako ubudat ale takto nachytat pri cine hm... sam by som si kupoval patrony .keby nieco ozvem sa vychod KE.drzim palce nech sa najde
Bmw e39 528i

eX-Bmw e39 528i

eX-Bmw e34 535i

eX- Daewo Nexia 1,6Glx

eX- Bmw e34 524td

BA 540AZ - Ivan
Auto: BMW 540iA
Kraj: Bratislavský

Sobota, 3. Apríla 2010, 20:16

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
E36 323i Touring 170PS,245NM (1999) v ///M pakete
ex - E34 540iA sedan 286PS,400NM (1994) v ///M pakete na Tatrydonaucupe Pezinska Baba 2:44:62
ex - Daewoo Tico upravene
ex - E36 318is coupe (1997), ex - MB 124 2,6i, ex - VW Golf II

Vlad

Streda, 7. Apríla 2010, 16:23

.
Naposledy upravil/-a Vlad v Utorok, 8. Októbra 2024, 17:22, upravené celkom 1 krát.

neologic

Štvrtok, 8. Apríla 2010, 14:51

stepo
Auto: bmw 535D E61

Štvrtok, 8. Apríla 2010, 19:55

znamemu ukradli 318 v dunajskej luznej z pred baraku z poza brany nastastie to bolo v januari ked boli take velke snehove zaveje a kokotari zapadli v jarku v najblisej dedine. auto nechali tam nasli ho zabky. prajem ti podobnych debilov.

Jd730iV8
Auto: BMW 730i e38
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 9. Apríla 2010, 15:21

jeden znami mal x6 asi 2 tydne a vzali mu ho s pred domu...................hlavne ze mal vyhladavaci a zrovna v ten vecer nefungoval..........

Maťko009

Piatok, 9. Apríla 2010, 20:21

Bikemann napísal:

chlape ty sa nejak v tych sumach vyznas.. kde byvaju take aukcie? zobral by som si jednu X5 za 3400e ;)

a čo by si s ňou ty debil robil???

kraken331
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 10. Apríla 2010, 19:36

keby nam ukradli M3ku zabil by som sa.davame ju do dvora po kazdej jazde a na dvore je pusteny
rotwajler 70kilovy.takymto kok.otom za ziva prsty odseknut

Bikemann

Sobota, 10. Apríla 2010, 21:34

Maťko009 napísal:
a čo by si s ňou ty debil robil???

no vozil by som sa na nej ty DEBIL ! ](*,)

popi24
Auto: 320i cabrio E36
Kraj: Košický

Streda, 14. Apríla 2010, 20:20

vela krat tu už bolo povedané že pokial je auto určené na lopku tak sa človek môže aj posrať. niečo pravdy na tom bude ale myslím si že pokial je človek šikovný mechanik tak sa riešenie určite musí nájsť. a DAŤ si namontovať alarm alebo vypínač niekým iným ako sebou to je PRVÝ a HLAVNÝ krok k tomu že sa s autom môžte potencionálne rozlúčiť.

ja osobne by som to možno riešil tak že by som si spravil aspon dva vypínače rôznej funkcie a velmi hlasité fanfáry so samostatným napájaním to je vec ktorá ma momentálne napadla. a keď auto chcú odtiahnuť tak predsa existujú pohybové senzory.

no a čo sa týka chlápkov s 9mm :D tak jediné čo človeku v takomto prípade ostáva je vyzbrojiť auto nepriestrielnymi oknami, vystužiť dvere a chodiť zamknutý veď to nie je hanba. v dnešnej dobe.

piti888

Streda, 14. Apríla 2010, 20:44

popi24 napísal:
vela krat tu už bolo povedané že pokial je auto určené na lopku tak sa človek môže aj posrať. niečo pravdy na tom bude ale myslím si že pokial je človek šikovný mechanik tak sa riešenie určite musí nájsť. a DAŤ si namontovať alarm alebo vypínač niekým iným ako sebou to je PRVÝ a HLAVNÝ krok k tomu že sa s autom môžte potencionálne rozlúčiť.

ja osobne by som to možno riešil tak že by som si spravil aspon dva vypínače rôznej funkcie a velmi hlasité fanfáry so samostatným napájaním to je vec ktorá ma momentálne napadla. a keď auto chcú odtiahnuť tak predsa existujú pohybové senzory.

no a čo sa týka chlápkov s 9mm :D tak jediné čo človeku v takomto prípade ostáva je vyzbrojiť auto nepriestrielnymi oknami, vystužiť dvere a chodiť zamknutý veď to nie je hanba. v dnešnej dobe.

Chalan, teba je tu skoda, mal by si tie svoje rady niekde spoplatnovat a nie tu ich davat zadara....
NISSAN QASHQAI 2,0i 103kw
e46 320d 110kw EX

Lil_Ego
Auto: Hrdzavý kýbeľ
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 09:24

Paci sa mi ako tu vsetci mudruju a vsetko vsetci vedia poznaju a riesia sa tu same urazky a silne reci vsak sa zobudte tu nejde o to co by kto spravil ale o to ze niekomu z nas tu ujebali auto ci sa mylim :?: :?: :?: Je fajn tomuto cloveku povedat ze Vam to je luto a podobne, ale tymto sa mu auto nevrat,i takze sa tu uz prestante hadat a osocovat ako decka na piesocku a zacnite radsej konat ako kecat. A este jena vec mi neda tu povedat ked Vam niekto chce auto ujebat tak Vam ho ujebe nech tam mas aj newiem co, ked dokazu ukradnut Ferrari, alebo Lambo tak neni problem ukradnut BMW takze mozeme si tam vsetci davat alarmi vyberat baterky davat tajne vypinace, ale ked ho chcu tak ho dostanu za kazdu cenu. Najsmutnejsie ze nasa policia je proti nim bezmocna hoci si myslim ze presne vedia ktory ludia to robia a tak nam nezostava nic ine len si ich branit vlastnym telom zobrat pistol a odstrelit gule tomu co sa len o to pokusi..... Sorry za moj pravopis nie je to moja najsilnejsia stranka ale hadam ma za to neukamenujete..... A dufam ze tymto clankom niekoho neurazim a nebude do mna mudrovat ako ja o tom picu viem toto si nechajte pre seba mna to vobec nezaujima DIK =; .....Ak som OT premazte ](*,)
LSD hrkalka

Peppo
Autor témy
Auto: TOYOTA PRIUS

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 10:50

bohuzial niesme v amerike, takze s tym strielanim by som bol opatrny. postrelis zlodeja ktory ti chce ukradnut auto a est ty pojdes do basy a dozivotne mu budes platit "bolestne"

u nas sa neoplati byt cestny a podctivy - skor naopak - taky ludia sa tu maju dobre.

M3driver

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 10:59

Peppo napísal:
bohuzial niesme v amerike, takze s tym strielanim by som bol opatrny. postrelis zlodeja ktory ti chce ukradnut auto a est ty pojdes do basy a dozivotne mu budes platit "bolestne"

u nas sa neoplati byt cestny a podctivy - skor naopak - taky ludia sa tu maju dobre.

musis si dat pozor aby si ho "iba" zranil. potom si najdes svedka ktory ti dosvedci ze si ho vymakol a chcel na teba zautocit. bal si sa o zivot a majetok... bla bla bla :wink: :twisted:
M3 -> Ducati

m4x
Auto: E60 545i

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 11:53

M3driver napísal:

musis si dat pozor aby si ho "iba" zranil. potom si najdes svedka ktory ti dosvedci ze si ho vymakol a chcel na teba zautocit. bal si sa o zivot a majetok... bla bla bla :wink: :twisted:

no to budu natahovacky teda, kazdopadne vinu budu davat tomu co strielal a nie zlodejovi, on povie, ze si auto len obzeral a z nicoho nic zacal po nom strielat ako psychopat a sme doma :-) kiez by to bolo take jendoduche, myslim, ze by sme sa tu postrielali aj navzajom :-D

kazdopadne nejak sa to tu rozrastlo, kiez by som niekoho raz tak prichytil, ruky by som mu dolamal a zviazal ich podrvene o volant kym by si pon nedosli, ale lahko sa pise a hovori, tazko sa kona a odchytuje.

mna by skor zaujimalo preco sa tak chvalili pani policajti v telke, ze spravili zopar uspesnych zatahov na autickarov a popri tom mam pocit, ze sa skor zvysila kradez a neodpudilo ich od tohto zbabelstva, a teraz nam co pani policajti robia ? verim, ze maju dost tipov, ale co tak zakrocit zase a nie raz za uhorsky rok ?!
!!! Obrázok ???
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných