... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
avs.roy33 napísal:tak predovsetkym chcem Peppovi vyjadrit lutost nad zrejme definitivnou stratou jeho stvorkolesovej lasky... slova typu "hadam sa ti vrati" alebo nieco podobne, su asi zbytocne, co si uvedomuje asi aj on sam. BODAJ BY SOM SA MYLIL KURVA!!!
ja osobne som rad, ze so svojou E39 jazdim a zijem kazdodenny zivot v Anglicku, kde je to uplne bezne vozitko, BMW tu ma skoro kazdy 20-ty obcan (obrazne povedane), cize nie je to ziadny "eye-catcher" alebo "head-turner" a HLAVNE tu su kradeze aut skor vynimocnou zalezitostou.
casto som uvazoval nad tym, ako je to vlastne mozne, ze v 21.storoci, v dobe niektorych priam neuveritelnych technologii, je stale "hrackou" ukradnut karu za 10 ci 100 tisice libier (eur)??? mozno je moja vizia utopisticka, alebo v beznej praxi nerealna, ale podla mna najjednoduchsim zabezpecenim akehokolvek draheho auta by bola "citacka odtlacku palca"... scaner priamo napojeny na PC, ktore bud povoli cinnost startovacieho aparatu, alebo po neuspesnom "snimku" vyradi komplet cely system kary, zablokuje kolesa proti ich pohybu a zaroven spusti alarm, od ktoreho "popada omietka susedovho domu" kua....
alarmy sa sice zdokonaluju, ale prvy, kto si ide kupit najnovsi model, je profesionalky autickar... preco??? odpoved je kazdemu jasna...
Peter92 napísal:vcera som sa stretol so zaujimavou informaciu, ktora mi pride privelmi pritiahnuta za vlasy,ale podelim sa s nou. Zevraj BMW ,,vramci setrenia" si bere tak cca 2 rocne auta naspat. Nie vsetky, ale ak sa objavite na tzv. zozname, tak mozete cakat, ze vam auto vezmu... Nejakej holke s X6 niekto volal, ze si ma davat bacha lebo sa jej X6 objavila na zozname...
nechce sa mi tomu prilis verit,ale dnes je uz mozne vsetko
neologic napísal:cely zapad nie. na BMW su tu ini ludia
polepetko69 napísal:nezabudol si len kde si zaparkoval?