... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
petrík napísal:Ahoj Peppo, ked tu na vychode nieco budem ..., budeme konat! Veľa šťastia a nam pevné zdravie, im tesnú tr...!
A ja som od štv šťastný majiteť staršej X3, idem namont Zederlock. Máte niekto na tento system referencie?
jorgo napísal:Najučínnejší je tajný vypínač!!!!!
RudyJames napísal:...
auta je kazdopadne skoda, drzim palce, nech sa najde, alebo apon poistovna co najlepsie vynahradi...
barabas napísal:nerieste to tu zbytocne moc, a hlavne tu nerieste zabezpecenia, uz je tu toho dost!
Maťko009 napísal:keby som mal už také auto tak si tam dám normálny alarm/Meta/ a nie alarm BMW, ktorý je taký akokeby si tam nemal žiadny. Je to úplná ľudská naivita. Veď je to môj majetok, sú to moje peniaze a v tomto prípade aj moja "láska"a preto si to treba chrániť. Nové BMW sa veľmi ľahko kradnú tak sa nečudujte, že sa ich tak veľa ukradne. Zlodej skôr ukradne BMW ako napr.X1, X6, X5, alebo v tomto prípade E92 za ktorú následne dostane 3-4.000,-€ ako Octáviu II, za ktorú dostane 1.500,-€. Rovnaké riziko, rovnaká práca, ale viac peňazí. Krádež dnešných BMW je úplne jednoduché, vylúpne zámok a štart vozidla cez diagnostickú zástrčku.
Maťko009 napísal:následne dostane 3-4.000,-€ ako Octáviu II, za ktorú dostane 1.500,-€. Rovnaké riziko, rovnaká práca, ale viac peňazí. Krádež dnešných BMW je úplne jednoduché, vylúpne zámok a štart vozidla cez diagnostickú zástrčku.
jorgo napísal:Najučínnejší je tajný vypínač!!!!!
Bikemann napísal:
chlape ty sa nejak v tych sumach vyznas.. kde byvaju take aukcie? zobral by som si jednu X5 za 3400e