... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

bmwmpower82
Auto: Mondeo
Kraj: Bratislavský

Re: BMW rada 1 - KUPA! Kde?

Pondelok, 22. Marca 2010, 06:46

tak potom megane coupe alebo ten novy citroen DS podla vsetkych testov je v pohode

Užívateľov profilový obrázok
Duffy

Pondelok, 22. Marca 2010, 17:03

bmwmpower82 napísal:
tak potom megane coupe alebo ten novy citroen DS podla vsetkych testov je v pohode

french cars sucks hard! :)

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Pondelok, 22. Marca 2010, 18:50

Emmica: chapem tvoj pohlad, no bmw 1 je vazne z praktickej stranky zbytocnost... cena noveho je skoro na urovni bmw 3, platis tam neporovnatelne vela len za ten znak na kapote... ani ten dizajn uz nie je najnovsi, ale to je uz skor subjektivne
ja by som sa priklonil k uz spominanej mazde 2, pripadne 3, ktora by bola uz sice jazdena, alebo zohnat nejaku zaujimavu ponuku na novsi facelift, od 15,000 su nove... prave medzi mazdou 3 a bmw 3 (obe nove) som sa rozhodoval ja a nebyt toho, ze v bmw je viac miesta a rovnakej ceny u oboch, tak idem do mazdy... technickejsie bolo to auto subjektivne prepracovanejsie a celkovo prijemnejsie
alebo este pockaj a pri tom trende, ako pada cena e9x, budu coskoro za 10,000 aj tie :mrgreen:
Subaru WRX STi

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Pondelok, 22. Marca 2010, 18:54

bmwmpower82 napísal:

testy testy, čo tak vlastná skúsenosť :) ?
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Utorok, 23. Marca 2010, 07:23

Romeo napísal:

testy testy, čo tak vlastná skúsenosť :) ?

z jednotkou mam vlastnu skusenost a nie jednu ... DSko je uplna novinka este som ho nazivo nevidel ale ak bude sanca sa zviest asi neodolam

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Utorok, 23. Marca 2010, 10:15

No ja mam jednotku po facelit skoro 2 roky ale cena nebola taka strasna kedze to bola predvadacka. Do 10 tis kupis fakt len to co ma vela nabehane a to uz vsetko odchadza a ako duffy pisal musis mat pripravene min 15 tis v pripade opravy. Opravy? no do baravrie urcite nie, olej, naplne, brzdy ti urobi sikovny servisak a vobec nemusis ist do Tempusu ze normalne ceny ako kazne ine auto. Ja mam svoje prve BMW a nieje to nejaky japonec, francuz pripadne korejcan paneboze. Pre mna aj 1er je BMW do poslednej bodky a viac ma bavi ako E46 co ma fotrik :) Verim ti, ze sa ti pacia hlavne holkam no len ak je obmedzeny rozpocet tak fakt nechod do toho ..pockaj par rockou a urcite si ju kupis. Kup si presuvadlo a tak bude aj 1er. Napr Swift 1,6 16 V sport na R17 je krasne auticko :) Co sa tyka novej 3er E90 nekvalitne plasty vozil som sa na nej a bol som dost sklamany oproti E46.
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

Duffy

Utorok, 23. Marca 2010, 13:11

po_e87 napísal:
No ja mam jednotku po facelit skoro 2 roky ale cena nebola taka strasna kedze to bola predvadacka. Do 10 tis kupis fakt len to co ma vela nabehane a to uz vsetko odchadza a ako duffy pisal musis mat pripravene min 15 tis v pripade opravy. Opravy? no do baravrie urcite nie, olej, naplne, brzdy ti urobi sikovny servisak a vobec nemusis ist do Tempusu ze normalne ceny ako kazne ine auto. Ja mam svoje prve BMW a nieje to nejaky japonec, francuz pripadne korejcan paneboze. Pre mna aj 1er je BMW do poslednej bodky a viac ma bavi ako E46 co ma fotrik :) Verim ti, ze sa ti pacia hlavne holkam no len ak je obmedzeny rozpocet tak fakt nechod do toho ..pockaj par rockou a urcite si ju kupis. Kup si presuvadlo a tak bude aj 1er. Napr Swift 1,6 16 V sport na R17 je krasne auticko :) Co sa tyka novej 3er E90 nekvalitne plasty vozil som sa na nej a bol som dost sklamany oproti E46.

myslis e90 , alebo facelift e90 LCI ? LCI uz OCIVIDNE isla kvalitou dole. smutne

po_e87
Auto: E87 LCI montego blue
Kraj: Prešovský

Utorok, 23. Marca 2010, 13:50

E90 LCI samozrejme bol som s toho dost prekvapeny plasty ako vo fabke. V priatok predstavili v Presove novu 5er F10 v kremovom intosi na 19" , 8 stupnovy automat 530d ...neskutocny komfort na tych run-flat 19" bol som prekvapeny :shock:
Obrázok
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit
SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK

Emmica
Autor témy

Utorok, 23. Marca 2010, 14:50

Ok uz si tu pripadam ako Alenka v risi divov :smile:
Vsak vy davate jake odborne temy a uvahy, chlapci?

Inak este by som vas chcela velmi pekne poprosit ked mi niekto radite ake BMW (radu a model), skuste to napisat tak nejako "jak pre babu" lebo e40, 90 a co ja viem ake skratky pismen a cisel - no jak keby som vam ja napisala: kup si maskaru (spiralu) YSL - FC....
tiez by ste dlho badali ze doporucujem Yves Saint Laurent (znacka) - Faux Cils (model) ale kazda druha baba vie presne co je to za skratku :-)))
DIKESKO!

PS: auto este stale nemam ziadne...Do malych japonsko-korejskych motanic sa mi nechce ist a BMW sa este pre mna nejako nenaslo, uz zacinam light zurit... :twisted:

efendy
Auto: E46 330ci individual

Utorok, 23. Marca 2010, 15:33

Tak s tvojím rozpočtom, a ak nechceš japonské-korejské... auto by som sa obhliadal po:

BMW 316i (E46 :lol: ) , ročník 2002-2005 , do 150000km , benzín, motor 1.6i , automaticka prevodovka
Na tej 1.6i budeš mať veľmi dobrú spotrebu (7.1L kombinovaná , 9.9L v meste , 5.5L mimo mesta)
Automatická prevodovka nemusí byť, ale bude to len výhoda pre teba, hlavne v meste.
Na aute by mali byť ešte aj parkovacie senzory. Ak by neboli, dodatočná montáž park. senzorov je cca 100eur.

Napríklad :arrow: BMW 316i Aut. Lim., Klimaautomatik, PDC, LM Räder

Alebo tu sú ďalšie :arrow: BMW 316i

Prípadne z takých malých aut, nie je zlé ešte Audi A3. Alebo nejaký VW Golf, Polo... a budeš mať celkom nové auto (2007-2009), ale vraj dosť sa kradnú, a v BA by to bolo ešte horšie.
VW Golf a VW Polo

Emmica
Autor témy

Utorok, 23. Marca 2010, 15:38

efendy napísal:
Tak s tvojím rozpočtom, a ak nechceš japonské-korejské... auto by som sa obhliadal po:

BMW 316i (E46 :lol: ) , ročník 2002-2005 , do 150000km , benzín, motor 1.6i , automaticka prevodovka
Na tej 1.6i budeš mať veľmi dobrú spotrebu (7.1L kombinovaná , 9.9L v meste , 5.5L mimo mesta)
Automatická prevodovka nemusí byť, ale bude to len výhoda pre teba, hlavne v meste.
Na aute by mali byť ešte aj parkovacie senzory. Ak by neboli, dodatočná montáž park. senzorov je cca 100eur.

Prípadne z takých malých aut, nie je zlé ešte Audi A3. Alebo nejaký VW Golf, Polo... a budeš mať celkom nové auto (2007-2009), ale vraj dosť sa kradnú, a v BA by to bolo ešte horšie.
VW Golf a VW Polo

Efendy - presne takto som to nejako myslela!!!! =D> =D> =D>
Dikesko! - rozpisane znacky, modely, rocniky - no proste jak pre zenu! :-) Ovela viac sa v tom orientujem ako v nejakych psimenach a cislach... :-)

Emmica
Autor témy

Utorok, 23. Marca 2010, 15:42

efendy napísal:

VW Golf a VW Polo

Efendy, inak to co si sem dal, by sa mne pozdavalo aj...lenze nema mi ho kto doniest z DE, cize kupu by som najradsej riesila u nas...
A co toto: http://www.autovia.sk/autobazar/bmw-rad ... -m5-544413
Ci som mimo?

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Utorok, 23. Marca 2010, 15:46

efendy napísal:

VW Golf a VW Polo

N42 316i ma objem 1.8 8)

efendy
Auto: E46 330ci individual

Utorok, 23. Marca 2010, 16:08

eko.fresh napísal:
N42 316i ma objem 1.8 8)

nj, máš pravdu. Len keby som jej tam napísal 1.8 , tak by určite hľadala nejakú 318 (a nie 316) :lol:

ps. 316i malo 3 motory N43 :arrow: potom N42 :arrow: a nakoniec N46. A jeden motor mal 1.8 a druhý 1.9 :wink:

Emmica napísal:
Efendy, inak to co si sem dal, by sa mne pozdavalo aj...lenze nema mi ho kto doniest z DE, cize kupu by som najradsej riesila u nas...
A co toto: http://www.autovia.sk/autobazar/bmw-rad ... -m5-544413
Ci som mimo?

Ajtak vyberáš Diesel ? :roll: Ako mne je to jedno, ale fakt ak ti to treba do mesta a ešte ku tomu za rok najazdíš málo Km. Tak jedine benzín.
Už na prvej strane som ti písal 2 ludí, ktorý dovážajú autá z DE.

Možné autá na blízku :arrow:
http://bmw-rada-3.autobazar.eu/318i-id1452664.html
http://bmw-rada-3.autobazar.eu/316i-id1097757.html
http://www.autovia.sk/autobazar/bmw-rad ... -m5-699994

Prípadne ešte táto BMW 316i . Ale táto je starší ročník, a má aj o trochu viac km najazdených. Ale zase je za cenu 4400eur, teda ušetríš 6400eur, takže by si mala ešte aj dosť velku rezervu na prípadný servis (predsalen na aute so 180 000km pár vecí bude treba meniť)

Nehovorím že tieto autá sú bezproblémové, nebúrané, ... To ti podla obrázkov nikto nevie povedať. Najlepšie ak aj keď na Slovensku budeš kupovať, pôjde niekto s tebou kto sa do toho fakt rozumie. :wink:

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Utorok, 23. Marca 2010, 16:13

Emmica napísal:

ked uz pozeras E46 v tej cene, tak aspon s nejakou zakladnou vybavou - automaticka klima, radio na cd, multifunkcny volant, xenony, okna na el. ovladanie a dalsie 'povinne' drobnosti... to auto nema nic
Subaru WRX STi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných