... všetko o BMW ...
balino napísal:stryco tie vyskace na spetakoch su super to uz planujem dva roky spravit...igorovi sme to tam len prisrobovali na ten plast len to nebolo dobre nasmerovane a ani to tak dobre nevyzeralo...jedina vec co sa mi nepaci to repro pod nohami to je strasna blbost to hned vyhod...to nemoze dobre hrat ani keby si tam dal zlate repraky...sirenie zvuku napikacu a to nehovorim ako sa ti to musi bit stymi na dverach hh to davaju do 120tiek aby to trochu basovalo tie watsony
Mimo napísal:noo bali, ja som spokojný, to pri nohách je aj trochu nasmerované do kabíny,takže nie je to tak zlé ako séria,že to hrá do nôh... zosík je nastavený tak,že basy hrá iba woofer, takže aj tie 16ky nehrajú nič moc z hlbokých basov. tak som to aj chcel
Mimo napísal:noo bali, ja som spokojný, to pri nohách je aj trochu nasmerované do kabíny,takže nie je to tak zlé ako séria,že to hrá do nôh... zosík je nastavený tak,že basy hrá iba woofer, takže aj tie 16ky nehrajú nič moc z hlbokých basov. tak som to aj chcel
Mimo napísal:tapacír som rozj*bat nechcel, takto je v stave,že sa tam stále dá dať aj sériový repráčik![]()
neviem prečo, do dverí som to dávať proste nechcel.. ved sú tam ďalsie dva repráky.. a hlavne tie je počuť, to mi úplne stačí, tie spodné podla mňa moc nepridávajú ale ani neuberajú...
balino napísal:
som sa rozpraval s majstrami zvukarmi a hned ma odhovorili davat dva repro na stranu ze si beru zvuk...strasne komplikovane tak sme vymysleli zonovat auto...tolko veci by som porobil keby bolo casu hh...teraz mam garaz pri dome snad sa naserem na jar heh
balino napísal:no sak mi porozpravas ako si zladil pasmaja som pocul ze ides do hifi ze to stale prerabas ale ked hovoris ze to mas len tak ok...premna extrem je ked budem musiet rezat do strechy
pojdeme k mirovi na navstevu tak to dones popocuvat hh