... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
BMino napísal:co tak podla rozumu a aktualnej situacie?
keby si tu knizku nevidel, tak ako chodis?
KISS-MY-ASS napísal:
KISS-MY-ASS napísal:no a teraz mi povedz podla čoho sa mam riadiť... či podla vyrobcu alebo podla ekonomeru....
kardenas napísal:
kludne tam šupni aj 5ku,tá sa dá radiť už pri 50ke,ale plyn len hladkať musíš. A KEĎ sa bojíš ,že ti auto zlenivie tak občas aj jednotku potiahni na 55km/h ,nezaškodí občas počuť a zobudiť obmedzovač otáčok
BouBou napísal:
tak toto sa mi pači, ja som totiz velmi dynamický (niekedy az moc co sa odraza na spotrebe) ja chodim v meste na 4ke a v pohode , sem tam sa mi nekedy podari ho poriadne podtocit ale pohoda, a zas tomu nekedy az moc nakladam a co sa tyka toho zobudenia obmedzovača tak ten budím hadam kazdy den samozrejme v norme lebo nechcem rozjebat motor, vacsinou jazdim kludno v nizkých otackach ale ked obieham alebo ked je prazdna cesta tak ide 2jka alebo 3jka a sup do 6tis, a este je jeden dovod preco jazdim na nizkych, lebo tam mam trosku hlucny vyfuk (ulter), a nad 2000 to sa uz seci okolo kukaju..
KISS-MY-ASS napísal:v telke raz dávali že pri rychlosti 50km/h na 3ke robi auto lepšiu spotrebu ako na 4... ... mne kamarát poradil chodiť na 4 a udržovať rýchlosť...
ja chodim na 4 ... i ked v manuali je napísane niečo ine
BMino napísal:v telke davaju kopu kravin a ze "odbronik" radi, na to kasli, pocuvaj motor, aky ma zvuk, ked pojdes po obchvate kludne chod na 4ke, ak pojdes do kopca, daj tam 3ku, ak ho budes pocuvat, sam ti povie ci sa trapi alebo nie a podla toho prisposobis kvalt a jazdu
mathesss napísal:Túto tému by som zamkól!nechcem vedieť čo si o nás myslí človek čo len tak náhodou dojde na bmwklub