... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fofo napísal:Kto by mal záujem tak tu je link vzoru výpovedi poistnej zmluvy.
Dúfam že to pomôže viacerým aby to bolo právne košer.
http://www.netfinancie.sk/pzp/pdf/vzor- ... stenia.doc
BMW 444 napísal:JA PLATIM 6500,- ZA 318 TDS V KOOPERATIVE, KUA MUSIM S TYM NIECO SPRAVIT,ALE CO KED MI KONCI V AUGUSTE... AKO TO MAM CO NAJLEPSIE SPRAVIT?![]()
PZP TAM MAM UZ 7 ROKOV A TAKTO MA OJEBAVAJU...
MT-SPEEDY napísal:BMW 444 napísal:JA PLATIM 6500,- ZA 318 TDS V KOOPERATIVE, KUA MUSIM S TYM NIECO SPRAVIT,ALE CO KED MI KONCI V AUGUSTE... AKO TO MAM CO NAJLEPSIE SPRAVIT?![]()
Sprav to tak, ako to tu kdesi pisal BlackMW. Chod sa teraz opytat, aku ti vedia dat cenu. Mozes si uz teraz zaplatit rok dopredu, cize od augusta 2008 do augusta 2009
BlackMW napísal:MT-SPEEDY napísal:BMW 444 napísal:JA PLATIM 6500,- ZA 318 TDS V KOOPERATIVE, KUA MUSIM S TYM NIECO SPRAVIT,ALE CO KED MI KONCI V AUGUSTE... AKO TO MAM CO NAJLEPSIE SPRAVIT?![]()
Sprav to tak, ako to tu kdesi pisal BlackMW. Chod sa teraz opytat, aku ti vedia dat cenu. Mozes si uz teraz zaplatit rok dopredu, cize od augusta 2008 do augusta 2009
nemusis platit dopredu, iba uzavries zmluvu na dane obdobie,
ale potom uz nemozes zmenit podla zakona..
a zaplatis az tesne pred zaciatkom poistovacieho obdobia..
ja tjez pojdem skusit stastje asi..
Mimo napísal:BlackMW napísal:MT-SPEEDY napísal:BMW 444 napísal:JA PLATIM 6500,- ZA 318 TDS V KOOPERATIVE, KUA MUSIM S TYM NIECO SPRAVIT,ALE CO KED MI KONCI V AUGUSTE... AKO TO MAM CO NAJLEPSIE SPRAVIT?![]()
nemusis platit dopredu, iba uzavries zmluvu na dane obdobie,
ale potom uz nemozes zmenit podla zakona..
a zaplatis az tesne pred zaciatkom poistovacieho obdobia..
ja tjez pojdem skusit stastje asi..
neee čiastku musíš zaplatiť do 30 dní od podpísania zmluvy! inak je zmluva neplatná!
Kedy je poistenie platné
U väčšiny poisťovní je možné dojednať povinné zmluvné poistenie so začiatkom poistenia v deň podpisu Návrhu poistnej zmluvy zo strany klienta. V takom prípade má klient platnú poistnú zmluvu s dokladom o poistení (biela karta) a je povinný uhradiť príslušné poistné do jedného mesiaca odo dňa platnosti zmluvy. Samozrejme, klient má právo zvoliť si aj iný dátum platnosti poistnej zmluvy, a to s dátumom mladším ako je dátum dojednávania (podpisu) Návrhu poistnej zmluvy.
Mimo napísal:no našiel som:Kedy je poistenie platné
U väčšiny poisťovní je možné dojednať povinné zmluvné poistenie so začiatkom poistenia v deň podpisu Návrhu poistnej zmluvy zo strany klienta. V takom prípade má klient platnú poistnú zmluvu s dokladom o poistení (biela karta) a je povinný uhradiť príslušné poistné do jedného mesiaca odo dňa platnosti zmluvy. Samozrejme, klient má právo zvoliť si aj iný dátum platnosti poistnej zmluvy, a to s dátumom mladším ako je dátum dojednávania (podpisu) Návrhu poistnej zmluvy.
odo dňa platnosti zmluvy... čo to znamená? že by som zaplatil až bud. rok? ale s akou cenou? čo mám na zmluve? teda momentálnou akciou?