Allianz je bývala Slov.sporitelna..., sedia tam samé babky ktoré su neschopné niečo zložitejšie riešit...
Príklad:
Stalo sa to v novembry 2006
Mal som eče v tedy Mercedesa E280 (w210) rok 98..a stal som pri stojane na pumpe a tankoval...., jeden dedo odchádzal zo svojho stojanu po lavej strane...a zavadil mi o afto...(málo si nadišiel).. iba oškrel náraznik..., čiže na likvidácii bol označený ako celý na výmenu...
On mal prevalené ZP dvere a ZP blatník...
Škodu mi riadne vyplatili..cca 7.800sk..
Ale háčik je v tom, že ten dedo to nahlásil vo februáry 2007 ako PU..kde som ja vinník..
Čiže som nič nenahlásil na poistovnu, že som udajne niekomu sposobil Škodu..., tak chceli odomna preplatit celu sumu jeho škody (12.500) ... + 2.000 za spoluúčast...
Zaujímave je že afto nové ktoré stalo 2.2mil sk...a jeho felda (r.v.96) čo nová stala tak max. 400.000..mala po prepočítani škody väčšiu hodnotu ako moj medák...
A babka ktorá mala toto nastarostie je neschopná a po mesiaci bombardovania telefónom sa konečne rozhýbala a začala vec riešit....
ozvala sa za cca 2-3týždne ...že nemôže s tým nič robit, že sa musím obrátit na likvidátora a pod...
Proste prehadzovanie problému, neschopnost...atd.
U mna Allianz jednoznačne skončila....