... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:No piči dnes mi povedali,že zmluvu mi zrušiť nemôžu. Vraj až k výročnému dňu. kua tak môžem čakať do septebmrapiče kua takže 10t môžem cvakať dalej. ale na zmluve mám na dobu neurčitú. o roku tam nie je ani zmienka
Fofo napísal:Zmluvu možno vypovedať najneskôr 6 - týždňov k výročiu uzavretia zmluvy.
Fofo napísal:Zmluvu možno vypovedať najneskôr 6 - týždňov k výročiu uzavretia zmluvy.
balino napísal:Fofo napísal:Zmluvu možno vypovedať najneskôr 6 - týždňov k výročiu uzavretia zmluvy.
pici to nie akoze 6tyzdnou dokonca roka?
Mimo napísal:balino napísal:Fofo napísal:Zmluvu možno vypovedať najneskôr 6 - týždňov k výročiu uzavretia zmluvy.
to iba keď máš poistnú zmluvu na kalendárny rok... !!! a to je rozdiel aaa piči som chcel ísť do tej českej poisťovne za 5500
BlackMW napísal:Mimo napísal:balino napísal:Fofo napísal:Zmluvu možno vypovedať najneskôr 6 - týždňov k výročiu uzavretia zmluvy.
to iba keď máš poistnú zmluvu na kalendárny rok... !!! a to je rozdiel aaa piči som chcel ísť do tej českej poisťovne za 5500
ale mozes si uzavriet uz teraz so zaciatkom poistenia v septembri !
a mozes hned vypovedat ku koncu poistneho obobia tu staru..
teda ja som tak robil pred 2 rokmi ked mi koncila v polke februara zmluva.. lebo potom pocas roka uz ziadne akcie nebudu..
Mimo napísal:balino napísal:Fofo napísal:Zmluvu možno vypovedať najneskôr 6 - týždňov k výročiu uzavretia zmluvy.
Mimo napísal:noo aj toto riešenie ma napadlo... alebo prepíšem afto na mamu za 1000 a aj tak ušetrím 4t
balino napísal:jak to zistim?
BlackMW napísal:Mimo napísal:noo aj toto riešenie ma napadlo... alebo prepíšem afto na mamu za 1000 a aj tak ušetrím 4t
jj, netreba ani prepisovat..
hadaj co sa stane ked chces predat auto, odhlasis na noveho majitela a ten ti potom odskoci od kupy ?
neboj nevyradia ho z evidencie.. a hadaj co mas medzi tym odhlasene v ruke ?
a nemusite to moc rozpitvavat a sirit lebo ak sa to bude praktizovat vo velkom tak to nejak osetria..