... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Džaro
Autor témy
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

OG Vancouver 2010

Streda, 17. Februára 2010, 17:53

Takú tému tu nevidím a je škoda, že sa nedebatuje.
Začnem nehodou ktorá sa stala pri sánkovaní.
Je to nešťasti, Nodar mal len 21 rokov celý život pred sebou..česť jeho pamiatke.
Neviete príčinu? Kôli rýchlosti? Nezatočil? Niekde na youtube som sa dokonca dočítal, že mal v sebe alkohol. :roll:
Nenašli ste nejaké video kde by objasnili nehodu? Alebo to bolo z lepšieho záberu?

A veľká gratulácia Nasti. =D> :mrgreen:
Už je isté zlato a striebro.
Čo sledujete?
Mňa nič nezaujíma okrem hokeja. Nasral ma Gabo, že nebude hrať a ani Šatan.
A Hossa tiež asi nebude hrať. :(

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Re: OG Vancouver 2010

Streda, 17. Februára 2010, 18:07

uz vidim tie kecy typu ,,toto je forum o autach a ne o sporte" atd....

No, technici zistili ze on spravil chybu, uz z predposlednej zatacky vysiel zle a ani do poslednej nevosiel spravne a to sa mu stalo osudnym...Ale aj tak, nech mi nikto nehovori ze ta stena a tie kryty tych stlpov sa nemali namontovat uz pred nehodou...Je to smutne,ze sa organizatori uvedomili az po takomto nestasti...
Ja viac menej tiez len hokej(rano na 5:45 uz mam budik :P) a zaujima ma aj snowboarding,lyzovanie a skoky,ale to sa nechystam nejako extremne pozerat, hokej je priorita...No je skoda,ze gabby a satan nebudu hrat zajtra proti cechom,ale radsej nech sa doliecia akoby si mali dodrbat zdravie este viac na ostatne zapasy...o Hossovi neviem ze by nemalo hrat,dnes som taku informaciu nezaregistroval,snad nastupi...

edit:http://osporte.sk/?id_cat=2037&news=51489
Naposledy upravil/-a Peter92 v Streda, 17. Februára 2010, 18:17, upravené celkom 1 krát.
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

BMWpositiv

Streda, 17. Februára 2010, 18:11

...jj, ešte stále sa čudujem, že to admini doteraz nezmazali... :lol:

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Streda, 17. Februára 2010, 18:31

po dlhom čase normálna téma :) \:D/
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

Džaro
Autor témy

Streda, 17. Februára 2010, 20:35

Peter92 napísal:
uz vidim tie kecy typu ,,toto je forum o autach a ne o sporte" atd....

No, technici zistili ze on spravil chybu, uz z predposlednej zatacky vysiel zle a ani do poslednej nevosiel spravne a to sa mu stalo osudnym...Ale aj tak, nech mi nikto nehovori ze ta stena a tie kryty tych stlpov sa nemali namontovat uz pred nehodou...Je to smutne,ze sa organizatori uvedomili az po takomto nestasti...
Ja viac menej tiez len hokej(rano na 5:45 uz mam budik :P) a zaujima ma aj snowboarding,lyzovanie a skoky,ale to sa nechystam nejako extremne pozerat, hokej je priorita...No je skoda,ze gabby a satan nebudu hrat zajtra proti cechom,ale radsej nech sa doliecia akoby si mali dodrbat zdravie este viac na ostatne zapasy...o Hossovi neviem ze by nemalo hrat,dnes som taku informaciu nezaregistroval,snad nastupi...

edit:http://osporte.sk/?id_cat=2037&news=51489

Aspoň Hossík bude hrať. Si môj človek aj ja mám už budík nadstavený.
Bože, každý vsádza na čechov, že vyhrajú. Trapné tento krát sme im ukázali vo futbale a zajtra im ukážeme ako sa hrá hokej.
A nepomôže im ani svetená voda.
No ten odlet bol krutý,a tiež nechápem že za najrýchlejšou zákrutou boli nasadené kovové stĺpy!
Najväčší rýchlostný rekord tam padol 153km/h čo je riadna sila na sánkach v tej zákrute.
Dozvedel som sa, že to bola jeho druhá jazda? Že prvá sa mu zdala pomalá?

Vlad

Streda, 17. Februára 2010, 20:46

no ja zajtra rano tiez vstavam na hokej a do skoly asi nejdem heh :D

hej hej verim ze nas slovaci nesklamu zajtra tak ako nas nesklamali pri futbale ..a preto sa pomer vyhry/prehry v hokeji s cechmi zajtra urcite vylepsi \:D/

Peter92

Streda, 17. Februára 2010, 21:07

kenny napísal:

Aspoň Hossík bude hrať. Si môj človek aj ja mám už budík nadstavený.
Bože, každý vsádza na čechov, že vyhrajú. Trapné tento krát sme im ukázali vo futbale a zajtra im ukážeme ako sa hrá hokej.
A nepomôže im ani svetená voda.
No ten odlet bol krutý,a tiež nechápem že za najrýchlejšou zákrutou boli nasadené kovové stĺpy!
Najväčší rýchlostný rekord tam padol 153km/h čo je riadna sila na sánkach v tej zákrute.
Dozvedel som sa, že to bola jeho druhá jazda? Že prvá sa mu zdala pomalá?

no uvidime, mame na to ich porazit a bolo by to o to lepsie pre tie ich dementne kecy ako zvykol mat Rosicky...trochu pokory im vzdy chybalo a preto ich treba vycvicit..ani oni uz nie su ten tym co boli v obdobi Nagana....
jj 153,8 je svetovy rekord vobec na sankarskom tobogane...on isiel v case nehody myslim 143...neviem kolkata jazda to bola,ale co pisu tak zevraj z nej mal trochu strachy..aj ked to mozno len novinari nafukuju teraz
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Džaro
Autor témy

Streda, 17. Februára 2010, 21:30

No nezdala sa mu predošlá jazda a bál sa ale išiel. TOTO SI POZRI
Dokonca je písaná rýchlosť 144km/h!
No a vo videu ako narazil o stĺp pod tlakom ani prilba nevydržala kus odletel ako vystrelený projektil z brokovnice.

Btw:
Obrázok

Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 17. Februára 2010, 21:32

Peter92

Streda, 17. Februára 2010, 21:42

ja som videl dokonca aj to video priamo z nehody ako vyletel, ale to uz neni na utb lebo zevraj si niekto narokuje prava :-s

hehe no priepustka by sa zislla, od 08:30 mam totiz cvika v skole takze asi nestihnem dopozerat cely zapas :roll: :evil: :cry:

Džaro
Autor témy

Štvrtok, 18. Februára 2010, 07:35

To nieje pravda s Jágrom! Celý zápas ho nevidno a zrazu nám zavesí gól. :evil:
Aspoň, že Gabby dal gól. A hrá ako pán! Takto sa má hrať aj so sranením.
Chára aj hrá? Veď ten je celý čas na trestnej lavici. :mrgreen: &

Mária božia... : :cry: :cry: :cry:

Peter92

Štvrtok, 18. Februára 2010, 07:39

kks idem vyvencit psa a nadrbu nam dva goly :roll: ...ale neva, to este otocime, treba to naslapnut ako na zaciatku 2/3. a bude to ok \:D/

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 18. Februára 2010, 07:59

Zase sme prehrali? :)

Vlad

Štvrtok, 18. Februára 2010, 08:07

dodoIPD napísal:
Zase sme prehrali? :)