... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peter92 napísal:uz vidim tie kecy typu ,,toto je forum o autach a ne o sporte" atd....
No, technici zistili ze on spravil chybu, uz z predposlednej zatacky vysiel zle a ani do poslednej nevosiel spravne a to sa mu stalo osudnym...Ale aj tak, nech mi nikto nehovori ze ta stena a tie kryty tych stlpov sa nemali namontovat uz pred nehodou...Je to smutne,ze sa organizatori uvedomili az po takomto nestasti...
Ja viac menej tiez len hokej(rano na 5:45 uz mam budik) a zaujima ma aj snowboarding,lyzovanie a skoky,ale to sa nechystam nejako extremne pozerat, hokej je priorita...No je skoda,ze gabby a satan nebudu hrat zajtra proti cechom,ale radsej nech sa doliecia akoby si mali dodrbat zdravie este viac na ostatne zapasy...o Hossovi neviem ze by nemalo hrat,dnes som taku informaciu nezaregistroval,snad nastupi...
edit:http://osporte.sk/?id_cat=2037&news=51489
kenny napísal:
Aspoň Hossík bude hrať. Si môj človek aj ja mám už budík nadstavený.
Bože, každý vsádza na čechov, že vyhrajú. Trapné tento krát sme im ukázali vo futbale a zajtra im ukážeme ako sa hrá hokej.
A nepomôže im ani svetená voda.
No ten odlet bol krutý,a tiež nechápem že za najrýchlejšou zákrutou boli nasadené kovové stĺpy!
Najväčší rýchlostný rekord tam padol 153km/h čo je riadna sila na sánkach v tej zákrute.
Dozvedel som sa, že to bola jeho druhá jazda? Že prvá sa mu zdala pomalá?
dodoIPD napísal:Zase sme prehrali? :)