... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Re: m3 e92

Utorok, 9. Februára 2010, 22:35

anetka77 napísal:
neserioznost BMW :
1.ked som kupoval bmw z4 povedali 100% nieje buchnute potom som zistil ze malo preliaceny blatnik sice pri parkovani ale malo...slubili mi novy blatnik a bezplatnu vymenu zabudli nato....
2.slubili odkupenie z4 za dobru cenu odrazu sa to neda
3. cenu na novu m3 dali podla mna opk dosiel som tam odrazu to uz nejde
4.slubili ze kym pride m3 dostanem x6 3.0sd nic nesa sa vraj
5.dodavku povedali miesto maja -SEPTEMBER
6.prisiel som a nachali ma 2.5 hodiny cakat....

kdesi sa tu preberal tusim pristup predajcov a dobre vychadzala Zilina a tusim aj nieco na vychode.. ale aj tak sa bavime mozno o 3-4 dobrych pristupoch a servisov v ramci SR.. vo vacsine pripadov mali autorizovane servisy dobre rezervy a maju co zlepsovat, takze asi si (prekvapujuco) natrafil na nieco z toho horsieho.. skoda, som zvedavy kedy ako narod dospejeme
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 10. Februára 2010, 08:10

spider207 napísal:
kedy ako narod dospejeme

1. Ked si ludia zacnu vazit robotu
2. Ked zdvihnu(zdvihneme) platy a vseobecnu zivotnu uroven (nie len BA+okolie)

Potom daj vediet ako si dopadol, dnes nekedy poobede ked dojdem zo skoly budem mat pre teba tu cenovu ponuku.

Duffy

Streda, 10. Februára 2010, 08:59

a nechces radsej ozaj ten moj automat dizel ? : ))

anetka77
Autor témy
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Streda, 10. Februára 2010, 10:57

[quote="dodoIPD"][quote="spider207"]kedy ako narod dospejeme[/quote]

1. Ked si ludia zacnu vazit robotu
2. Ked zdvihnu(zdvihneme) platy a vseobecnu zivotnu uroven (nie len BA+okolie)

Potom daj vediet ako si dopadol, dnes nekedy poobede ked dojdem zo skoly budem mat pre teba tu cenovu ponuku.[/quote]

dik uz som mu volal cakam kym sa ozvu s nissanu sr. ja uz pondelok odchadzam do nemcka takze vela casu nieje ale mozno sa daco podari:D

duffy: ee diesel ee mam oktavku tdi to staci:P

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Streda, 10. Februára 2010, 13:34

Nechapem toto!!!My sme kupovali citroen oproti tomuto za 5korun a ten pristup bol vinikajuci všetko je o ludoch a o pristupe k praci,tym že zdvihnu platy sa nič nemeni lebo s jedlom rastie chuť..
V tvojom pripade by som sa stažoval!! Musi niekomu zaležat na tom ako ta firma ide ake ma meno kua,šak hadam nie je všetko len o prachoch..
Pri takom aute ani nechcem vediet aky maju zisk 30%?to uz nie je 5rožkov a chleba že ta možu poslat do puse...

Duffy

Streda, 10. Februára 2010, 13:50

spec napísal:
Nechapem toto!!!My sme kupovali citroen oproti tomuto za 5korun a ten pristup bol vinikajuci všetko je o ludoch a o pristupe k praci,tym že zdvihnu platy sa nič nemeni lebo s jedlom rastie chuť..
V tvojom pripade by som sa stažoval!! Musi niekomu zaležat na tom ako ta firma ide ake ma meno kua,šak hadam nie je všetko len o prachoch..
Pri takom aute ani nechcem vediet aky maju zisk 30%?to uz nie je 5rožkov a chleba že ta možu poslat do puse...

30% maju na beznych modeloch , vlastne viac ako 30% ..

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Streda, 10. Februára 2010, 14:07

aspon na mne pri -25% zlave tolko nezarobili :lol:
spec: tiez mam podobnu skusenost, v Subaru su vzdy ochotni, dalo sa na vsetkom dohodnut, k autu toho dali vela zadarmo... v BMW naopak ani blbe koberce do auta ](*,) tak aj gumy chodim menit k Subaru 8-[
Subaru WRX STi

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW

Streda, 10. Februára 2010, 15:13

BMW ako auto môže byť fajn, ale takto stratí dosť fanúšikov..ako to tak sledujem,tak v BMW sa za každú prkotinu platí (nemalé peniaze) či už berieš nové auto a chceš doňho nejaký "bonus" alebo ide o servis, ND atď atď.. - viem že je to renomovaná značka a bla bla .. ale odtiaľ - potiaľ..v porovnaní z niektorými inými automobilkami má človek chuť sa na BMW vykašlať (viď niektorý členovia) a presedlať, aj keď si to odnesie auto resp. značka BMW.. a to len kvôli nejakému blbému "manažmentu" firmy

dodoIPD
Auto: BMW

Streda, 10. Februára 2010, 17:21

Teda neviem kde vy ste chalani , ale predajcovia maju zisko okolo 8-12% , pri drahsich modeloch 12-15% ...

O cisle 30% ani neuvazujte ! Preto vam predajca nemoze dat velku zlavu , vpodstate vsetko zalezi od importera , ak ten prikyvne tak mate zlavu .

U takychto aut ako GT-R zlava vpodstate neexistuje...

Anetka77 , dnes som s nim kecal mi hovoril ze uz komunikujete.. som zvedavy co a jako.. ale vela ludi co odnich brali auta su spokojny, hlavne so servisom a pristupom.

anetka77
Autor témy
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Streda, 10. Februára 2010, 18:14

[quote="dodoIPD"]Teda neviem kde vy ste chalani , ale predajcovia maju zisko okolo 8-12% , pri drahsich modeloch 12-15% ...

O cisle 30% ani neuvazujte ! Preto vam predajca nemoze dat velku zlavu , vpodstate vsetko zalezi od importera , ak ten prikyvne tak mate zlavu .

U takychto aut ako GT-R zlava vpodstate neexistuje...

Anetka77 , dnes som s nim kecal mi hovoril ze uz komunikujete.. som zvedavy co a jako.. ale vela ludi co odnich brali auta su spokojny, hlavne so servisom a pristupom

jj dakujem za kontakt.....v utorok skusam v nemecku gtr uvidim ako to pojde tam cena rozhodujuca nebude ale servis...a termin dodania:D v kazdom pripade je mi trochu luto ze to nejde s m3 ale kua bmw fakt nevie ako udrzat zakaznika...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných