... všetko o BMW ...
anetka77 napísal:update:
gts motor bude velmi tazke objednat ale som v kontakte s g pover cena cca 10 tis euro za stage 1 515 ps mozna dohoda teda zlava asi 10-15% zaruka na motor a prevodovku resp cele auto pokial pojde hned ako nove k nim.....otazka je ci chcem kompresor alebo ci chcem stock m3....serie ma cena dobre vybavenej m3 za tu cenu je uz r8 a 911 carrera s.... nissan gtr (vsetky tieto 3 auta maju ale neskutocne naklady na prevadzku) takze sa snazim este dotlacit dealera bmw k zlave....porpi tom kukam nenapadne na c63 co ale okrem zvuku a hrubej sily nema nic....uvidime cakam na ten cenik FL modelu...
anetka77 napísal:duffy pohoda kedze to niesu moje prachy a plati to firma opakujem jedinu obrovsku vyhodu vo firme mam ze si mozem povedat karu a neriesim benzinto ze moj plat je mensi ako 99% fora je druha vec ako hovorim som 100% najchudobnejsi jazdec mka na celom svete takze prisaham ze zavidiet okrem sluzobaku nieje co:P
anetka77 napísal:strasne neseriozny pristup predajcu BMW ma odohnal inej znacke....