Neviem ako je to pre Europu , ale v USA je teraz diskusia o tom ze niektory ludia si nemozu objednat 2011 modely (u nas 2010). Zevraj sa na nejaku dobu zastavi vyroba M3. Napriklad to tak malo aj Audi ked menily nastavenie liniek na vyrobu novych aut (RS4) . Cize v BMW sa to dotyka FL modelov . Neviem co je natom pravdy ale skus si precitat toto .
za 100tis € no nekup to :) tak isto gratulujem k vyberu... ak mas v plane mat najkrajsie 3er bmw na slovensku tak sa ti to velmi silno dari, uvidime ci sem das pribeh a ake budu dalsie upravy... uz teraz som zvedavy
ex E46 316ti M-paket ex E46 325ci M-paket ex E46 M3 Competition ex E46 M3 Coupe ex E46 M3 Convertible ex E92 330xd A-Paket ex E91 335d M-paket ex E90 M3 ex E92 M3 Competition ex E92 M3 DCT AM + dalsich 500 koni
pocuj to kde robis, pre nejaku secret service ala FBI? tiez by som chcel mat moznost takejto volby co sa tyka sluzobneho auta inak gratulacia, zdravo zavidim a prajem Ti to
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
update: gts motor bude velmi tazke objednat ale som v kontakte s g pover cena cca 10 tis euro za stage 1 515 ps mozna dohoda teda zlava asi 10-15% zaruka na motor a prevodovku resp cele auto pokial pojde hned ako nove k nim.....otazka je ci chcem kompresor alebo ci chcem stock m3....serie ma cena dobre vybavenej m3 za tu cenu je uz r8 a 911 carrera s.... nissan gtr (vsetky tieto 3 auta maju ale neskutocne naklady na prevadzku) takze sa snazim este dotlacit dealera bmw k zlave....porpi tom kukam nenapadne na c63 co ale okrem zvuku a hrubej sily nema nic....uvidime cakam na ten cenik FL modelu...