... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Všimli ste si na zasnežených cestách ...
Juraj: "Rád by som ku všetkým už spomínaným nebezpečenstvám pridal aj jeden takpovediac fenomén, ktorý som si všimol v nedeľu vo večerných hodinách, a na moje prekvapenie aj v rannej špičke.
Ide o to, že počas jazdy po Bratislave som si všimol hneď niekoľko vodičov – jednalo sa zväčša o mladých vodičov so staršími modelmi BMW a Audi, teda autá so zadným náhonom. Títo vodiči si zrejme pomýlili cesty pokryté snehom s driftovacou dráhou a zákruty a kruhové objazdy prechádzali vedomým šmykom, pričom tieto pokusy vyzerali nie vždy profesionálne.
Chcel by som teda upozorniť vodičov na takýchto pretekárov najmä vo večerných hodinách keď sú prázdnejšie cesty."
BMino napísal:zas to zacina...
johnyfly1 napísal:neviem preco ale uz s toho vobec nemam radost ako s toho prveho snehu uz chcem zasa leto
BMino napísal:ja som myslel tie reci o tom ako su bmw a ich soferi najbezpecny a najlepsi
johnyfly1 napísal:neviem preco ale uz s toho vobec nemam radost ako s toho prveho snehu uz chcem zasa leto
R0nnIe napísal:sprostost ked je s fyziky kokot, nech si skusi na bicikel namontovat predny nahon, a nech sa ide povozit po snehu, a ze potom nech mi povie co je lepsie , ci zadok alebo predok.
R0nnIe napísal:Minule mi povedal kamarat taku sprostost, ze ma to zaroven rozosmialo a aj nasralo.Hovoril som mu ze teraz na aute nechodim, ze som si povedal ze cez zimu ho nejdem trapit, a tak isto som chcel usetrit niejake peniaze a on mi na to , ze ved ty ani nemozes na aute chodit cez zimu. A ja ze preco by som nemohol? A on, no lebo mas zadny nahon:D:D Tak som mu povedal, ze ked je s fyziky kokot, nech si skusi na bicikel namontovat predny nahon, a nech sa ide povozit po snehu, a ze potom nech mi povie co je lepsie , ci zadok alebo predok.