... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3driver napísal:
aha pozrime sa...![]()
jararak napísal:ked ta to smykne toc do opacnej strany a skus pridat troska plynu, to by mohlo stacit
alfi666 napísal:Ak sa hrnies do zakruty prilis rychlo, zatocis a citis, ze ta vynasa, tak zbytocne pridas plyn... akurat naburas silnejsie, lebo prepalenu zakrutu s viac plynom nezachranis.... E46 je velmi neutralne na ceste a nato aby sa stalo pretacavym, ho treba nato pripravit - teda mierne rozhodit...
Jannci napísal:ked sa uz rutis na strom,alebo do jarku, tak je lepsie sa pretocit, nech ho trafis zadkom a nie celne![]()
![]()
alfi666 napísal:
Nehnevaj sa, ale to je veeeelky omyl... auta su konstruovane tak, ze v predu su na naraz ovela lepsie pripravene ako z hociktorej inej strany...
takze ak naburat - URCITE Z PREDU
alfi666 napísal:INFO PRE MNOHYCH - drift nieje tocenie sa dokola v nedotacavom smyku
alfi666 napísal:
Cize preferencie burania : neburat>firemne auto> Predok> Zadok> Bok
suea991 napísal:hmm sa tu vsetci vytesuju zo snehu a ladu a ja som dost v prdeli s toho bo som vcera predala golfaa s bawom je to moja prva zima..nuz snad novy podvozok + zimne gumy + opatrna jazda sa to dako zvlada.. a najvecsie obavy ist na dlhe diely asi odparkujem v karlovke a hore pojdem pesi
ci?
suea991 napísal:hmm sa tu vsetci vytesuju zo snehu a ladu a ja som dost v prdeli s toho bo som vcera predala golfaa s bawom je to moja prva zima..nuz snad novy podvozok + zimne gumy + opatrna jazda sa to dako zvlada.. a najvecsie obavy ist na dlhe diely asi odparkujem v karlovke a hore pojdem pesi
ci?
RudyJames napísal:hmm, polovica klubu je z Dlhych Dielov?!bat sa nemusis, uz je tu sucho, akurat ma vedia "potesit" skodovky a thalie, ktore ma obehnu na prvom stupani a potom po prvej zakrute sa vlecu a za sebou vedu vlacik... odkial presnejsie si z dlhych?
ci?