... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dethXtreme napísal:
hmm...ale myslim ze pre 6valec to nieje taka nakladacka ako pre 4...ale zase je rozdiel z 4 do 3 a z 4 do 1
patres napísal:
Mozes vytlacat ako ces, jednoducho nezaradis, skus napr sa rozbehnut a ked pojdes tak 40 skus dat 1, na 99% ju nezaradis
Pežot napísal:
A hlavne rozdiel medzi Tebou a štikym
Pežot napísal:
A hlavne rozdiel medzi Tebou a štikym
Pežot napísal:
Už len z toho dôvodu, že nemá synchrón väčšinou ... 1 a R je len na zaradenie keď stojíš![]()
![]()
elgi napísal:na bmw supnes 1tku aj pri 60ke a vydrzi a nezaskripu ani zubi je zabava
birki napísal:ja som dal plnu trojku 150km/hod motivacia jak prasa a namiesto 4ky sa tam sama zaradila dvojka... ale stale sme tu :)
patres napísal:
A predpokladam ze ta zastavil obmedzovat a prudko si spomalil, ci?
patres napísal:
A predpokladam ze ta zastavil obmedzovat a prudko si spomalil, ci?
docertabum napísal:
tak logicky, ze spomalil, sak to ako keby si zacal brzdit motorom, nie? A po druhe (mozno sa mylim), ale obmedzovac len strazi otacky motora, resp. max. rychlost, ale v ziadnom pripade nijako "aktivne" nebrzdi motor, len prerusi dodavku paliva, ci?
patres napísal:
Podla mna je to cista elektronika, ktora nastupuje pri obmedzovaci, inak by si napr nemohol asi ist na II-ke poviem priklad 90 a obmedzovac ta dalej nepusti ale rychlost nestracas len otacky chodia z 6300 5900-6000 tis.
chembos napísal:
no subaru ma ako obmedzovac len taky srobik ktory robi doraz plinu, lebo tam to je mechanicke hh
aa na bmw pri e36 je asi tiez este lankovy plin nie? ak hej tak to ma tiez tak riesene obmedzovanie otacok