... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
patres napísal:A naco je obmedzovac?
Pri 120 a nahodou tam supnes 3-ku tak ti nepusti dalej obmedzovac, ved ja dam na 3-ke asi 130, tusim aj viac, takze to by bolo este ako tak v poho horsie by to bolo pri 210
patres napísal:HEHE![]()
Zober si priklad cez zimu. Ked sa ides smykat , tak na dvojke davas stale plny skoro az po obmedzovac a to co ja viem 15-20 min, potom oddych a zase, teda hovorim z vlastnych skusenosti, takze nemyslim si ze by ste sa mali nejako obavat o chod motora, pokial je o neho prikladne starane.
dethXtreme napísal:
urcite to nebolo dlhsie.a ani nebola uplne spojka pustena a zatial ide rovnako ako predtym...aa miesto 2 dat 1? to sa da?
Arnost napísal:
zober si že ideš cca130 na V. a niesto podradenia do IV dáš do II. možeš mať obmedzovač aký len chceš ked zmeníš prevod v prevodovke
johnyfly1 napísal:120? a trojku? no nic sa nestane ... podla mna to 318 znesie ... ale to iba moj nazor![]()
a to uz mas take rozhejgane ked nevies ci mas 5 ci 3?lebo ja citim dost velky rozdiel medzi 3 a 5
![]()
inac v manualy mojho auta je pisane ze ak su otacky vyssie ako 4500 monzo 5000 teraz neviem isto ale samizda ze 4500 tak nezaradis uz nizsi stupen aj keby si chcel
patres napísal:Predsa nepojdes na V a supnes to do I![]()
Arnost napísal:ale z V na II sa dá![]()
to bol len príklad čo ti pomôže obmedzovač ked podradíš viac ako je zdravé
johnyfly1 napísal:120? a trojku? no nic sa nestane ... podla mna to 318 znesie ... ale to iba moj nazor![]()
a to uz mas take rozhejgane ked nevies ci mas 5 ci 3?lebo ja citim dost velky rozdiel medzi 3 a 5
![]()
inac v manualy mojho auta je pisane ze ak su otacky vyssie ako 4500 monzo 5000 teraz neviem isto ale samizda ze 4500 tak nezaradis uz nizsi stupen aj keby si chcel
dethXtreme napísal:
to nechapem.ako to ze nezaradis?vsak ked normalne vytlacis spojku a podradis,tak ti to tam musi zbehnut.nie?...ale sranda bola ze auto nemalo tendenciu spomalovat.tak mozno tam ta 3 ani nebola...ale potom nechapem preco mi zvrcal motor...
Štiky napísal:tiez s tym mam skusenost, mam prevodvku nakrivo, cize aj paku mam nakrivo, a ked som dochladzoval, tak zo styrky do trojky som chcel a drb tam jednotku, obmedzovac a kolesa zadne smykali, brzdili, lebo ich obmedzovac nepustil, ale potom som to vyradil hned... auto furt slape
dethXtreme napísal:
to nechapem.ako to ze nezaradis?vsak ked normalne vytlacis spojku a podradis,tak ti to tam musi zbehnut.nie?...ale sranda bola ze auto nemalo tendenciu spomalovat.tak mozno tam ta 3 ani nebola...ale potom nechapem preco mi zvrcal motor...